18a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

dijous, 1 març, 2018 - 09:00 a 17:00
Edifici El Mirador.
Geolocation

ACTIVITAT EXCLUSIVA PELS MEMBRES DE LA XARXA DE CIUTATS I POBLES CAP A LA SOSTENIBILITAT

L’Assemblea general és l’òrgan superior de decisió i administració de la Xarxa, però encara més que això és un espai de trobada on intercanviem experiències, coneixement i bones pràctiques que ens ajuden a seguir treballant per unes ciutats i uns pobles més sostenibles.

Enguany volem dedicar la trobada a compartir la feina feta i a explorar les prioritats del que ens resta de mandat, per tal d’assolir els objectius que ens havíem fixat per a l’horitzó 2020 i per fixar-nos fites encara més ambicioses pera l’horitzó 2030.


Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Terra

Relacionats

Article

Julita Mañosa i Josep Company (Veïns de Castellar del Vallès) han trobat, traspassada la barrera dels 60 anys, una nova motivació per compartir vivències derivades d'un consum més racional.

Notícia

Castellar del Vallès ha habilitat el seus primers dos quilòmetres de carril bici al municipi, que s’ha habilitat a la ronda de Tolosa, entre la rotonda del carrer de Prat de la Riba i la carretera de Sabadell, en el dos sentits de circulació.

Notícia

Castellar del Vallès ha estrenat aquesta setmana un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics al carrer de Portugal, al davant de l’Espai Tolrà. La instal·lació, la primera d’aquest tipus que hi ha a la vila, permet la connexió lliure i gratuïta de cotxes elèctrics de quatre rodes, scooters i bicicletes elèctriques.

Butlletí