18a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

dijous, 1 març, 2018 - 09:00 a 17:00
Edifici El Mirador.
Geolocation

ACTIVITAT EXCLUSIVA PELS MEMBRES DE LA XARXA DE CIUTATS I POBLES CAP A LA SOSTENIBILITAT

L’Assemblea general és l’òrgan superior de decisió i administració de la Xarxa, però encara més que això és un espai de trobada on intercanviem experiències, coneixement i bones pràctiques que ens ajuden a seguir treballant per unes ciutats i uns pobles més sostenibles.

Enguany volem dedicar la trobada a compartir la feina feta i a explorar les prioritats del que ens resta de mandat, per tal d’assolir els objectius que ens havíem fixat per a l’horitzó 2020 i per fixar-nos fites encara més ambicioses pera l’horitzó 2030.


Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

Un total de 80 establiments han participat activament des del passat mes de novembre d’aquest sistema de recollida amb identificador d’usuaris. Es tracta bàsicament de grans generadors de residus, com ara bars i restaurants, fruiteries, peixateries, forns i pastisseries, tots ells ubicats a l’àrea coneguda com L’Illa del Centre.

Notícia

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert una línia d’ajuts per al finançament d’auditories energètiques en habitatges particulars. La Junta de Govern Local va aprovar ahir les bases que regulen l’atorgament d’aquestes subvencions per a aquest 2018. Segons s’estableix, la ciutadania podrà sol·licitar-les entre el 15 de juny i el 30 de novembre.

Notícia

Un operari davant d'un contenidor de matèria orgànica - J. Jaimez

Un total de 51 establiments comercials i de restauració de Castellar estan participant activament des del passat mes de novembre d'una prova pilot de recollida de residus porta a porta amb identificador d'usuari impulsada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. La iniciativa ha permès recollir 11,64 tones de residus durant les primeres 18 setmanes, un 90% de les quals corresponen a la fracció de matèria orgànica.

Butlletí