Air Quality 2018, congrés internacional sobre qualitat de l'aire

dilluns, 12 març, 2018 a divendres, 16 març, 2018
Universitat Pompeu Fabra Campus de la Ciutadella, Carrer de Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005, Barcelona, Spain

11th International Conference on Air Quality  

És un plaer convidar-vos a la XI Conferència Internacional sobre Qualitat de l'Aire: Ciència i Aplicació. Treballem amb L'AJUNTAMENT DE BARCELONA, per organitzar la Conferència de qualitat de l'aire 2018 a l'emocionant i bella ciutat de Barcelona.

La Conferència continua sent el centre de difusió internacional de recerca sobre ciència de la qualitat de l'aire i les seves aplicacions. Amb el pas del temps, el tema de la qualitat de l'aire ha augmentat la seva importància com a tema clau per aconseguir un desenvolupament sostenible i reduir els impactes en la salut en totes les regions del món. La investigació científica ha revelat la naturalesa complexa de la contaminació de l'aire que abasta múltiples escales i implica nombroses interaccions físiques i químiques, inclòs el canvi climàtic i causa importants impactes sobre la salut i el medi ambient a nivell mundial. Com sempre, la conferència reuneix participants de la qualitat de l'aire, el clima i la investigació sanitària i altres comunitats d'interessats per discutir els últims avenços en recerca, noves aplicacions i destacar importants implicacions per a les polítiques i els usuaris.

PROGRAMA

Més informació


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia
La qualitat de l’aire de les escoles és pobra, segons els mesuraments dels alumnes

L’acció permetrà conèixer la qualitat de l’aire en espais de la ciutat per on passen els escolars, mitjançant uns sensors instal·lats temporalment en punts de la via pública propers a les seves escoles. Els infants són un dels col·lectius més vulnerables als efectes de la contaminació atmosfèrica.

Notícia

Les etiquetes ambientals també arribaran a motocicletes i ciclomotors a partir de desembre

Notícia

El control de la qualitat de l’aire a Barcelona es reforça amb la instal·lació d’una nova estació de mesurament a la Meridiana i la incorporació d’una nova unitat mòbil. Això permetrà, per primera vegada, publicar informació territorial sobre la contaminació atmosfèrica.

Butlletí