Air Quality 2018, congrés internacional sobre qualitat de l'aire

dilluns, 12 març, 2018 a divendres, 16 març, 2018
Universitat Pompeu Fabra Campus de la Ciutadella, Carrer de Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005, Barcelona, Spain

11th International Conference on Air Quality  

És un plaer convidar-vos a la XI Conferència Internacional sobre Qualitat de l'Aire: Ciència i Aplicació. Treballem amb L'AJUNTAMENT DE BARCELONA, per organitzar la Conferència de qualitat de l'aire 2018 a l'emocionant i bella ciutat de Barcelona.

La Conferència continua sent el centre de difusió internacional de recerca sobre ciència de la qualitat de l'aire i les seves aplicacions. Amb el pas del temps, el tema de la qualitat de l'aire ha augmentat la seva importància com a tema clau per aconseguir un desenvolupament sostenible i reduir els impactes en la salut en totes les regions del món. La investigació científica ha revelat la naturalesa complexa de la contaminació de l'aire que abasta múltiples escales i implica nombroses interaccions físiques i químiques, inclòs el canvi climàtic i causa importants impactes sobre la salut i el medi ambient a nivell mundial. Com sempre, la conferència reuneix participants de la qualitat de l'aire, el clima i la investigació sanitària i altres comunitats d'interessats per discutir els últims avenços en recerca, noves aplicacions i destacar importants implicacions per a les polítiques i els usuaris.

PROGRAMA

Més informació


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Article

S'ha celebrat una nova trobada de veïns i veïnes de Sant Antoni per tractar la problemàtica de la contaminació atmosfèrica al barri de Sant Antoni. L’acte s'ha celebrat  el dimecres 7 de març, al Centre Cívic Cotxeres de Borrell.

Article

En episodis de contaminació per diòxid de nitrogen(NO2) s’activen restriccions temporals en la circulació dels vehicles més contaminants dins la zona de baixes emissions. També es reforça el transport públic i s’activa la T-Aire.

Notícia

A finals d'any, unes càmeres instal·lades a les rondes identificaran i multaran els cotxes que contaminin. L’Àrea Metropolitana ja ha instal·lat la primera càmera a Sant Adrià de Besòs i està estudiant on posar la resta.

Butlletí