Canvi climàtic i boscos: perspectives i possibilitats de gestió

divendres, 13 abril, 2018 - 19:00
Antic ajuntament de Vilalleons

La xerrada organitzada per l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l'espai natural Guilleries-Savassona, es farà el divendres 13 d'abril a l'antic Ajuntament de Vilalleons. Amb les ponències de Lluís Solanas (Meteovilatorta) i Josep Maria Espelta (Doctor en ciències biològiques i investigador del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals-CREAF).

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i espai natural Guilleries-Savassona
Contacte: 

Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta
Plaça del Marquès de la Quadra, 1
08504 Sant Julià de Vilatorta
Tel. 93 812 21 79


 

Categories: 
Canvi climàtic
Terra

Relacionats

Acte
19/02/2019 - 09:30
Món Sant Benet. Sant Fruitós de Bages
Entrevista


Tine Heyse és copresidenta de la Aliança del Clima, la major xarxa de ciutats del món, amb 1.700 membres a 26 països, per l'acció contra el canvi climàtic. Aquest 2 i 3 d'octubre es va celebrar a Barcelona la Conferència Internacional de l'Aliança del Clima 2018. Hem entrevistat a Heyse per saber els reptes de futur de la Aliança i la rellevància dels govern locals a la lluita global contra l'escalfament.
Notícia
 

Des del proper dia 15 al 21 d’octubre, Sant Celoni acull la IVª Setmana del Bosc, organitzada per l'Ajuntament de Sant Celoni, i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB), el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny, l'Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor.  La Setmana del Bosc oferirà un ampli programa d'activitats culturals, divulgatives i tècniques amb l’objectiu de donar a conèixer el món forestal, posar-lo en valor i apropar-lo una mica a la ciutadania, tenint en compte la situació geogràfica de Sant Celoni, ubicat enmig de dos grans parcs, per aconseguir sensibilitzar sobre la importància del bosc i el món forestal.

Butlletí