Curs "Com comunicar el patrimoni a infants i adolescents? La Interpretació del Patrimoni com a eina eficaç"

dimecres, 22 novembre, 2017 a divendres, 24 novembre, 2017

Tal com hem fet els darrers anys, aquest 2017 des de l’Ajuntament de la Garriga tornem a organitzar un curs per aprofundir en un nou aspecte de la Interpretació del Patrimoni. En aquest cas és un curs de formació sobre com comunicar el patrimoni a infants i adolescents que farem al novembre. Us demanem que ens ajudeu el màxim possible a fer-ne difusió.

El curs és d’especial interès per a persones vinculades professionalment al món de la gestió turística, patrimonial, ambiental i/o cultural. En aquest sentit, seria molt interessant que hi participessin treballadors/es d’oficines de turisme, de la xarxa de museus locals de la comarca i entorns immediats, educadors/es ambientals, guies i persones vinculades als programes d’ús públic dels parcs naturals, etc.

La Interpretació del Patrimoni és una disciplina encara poc desenvolupada i implementada a les nostres terres, però que ofereix garantia de qualitat i distinció a l’experiència turística vinculada al patrimoni. A més, els formadors que duran a terme el curs són uns professionals amb molta experiència en els camps de la Interpretació del Patrimoni l’Educació Ambiental a Galícia, especialitzats en el treball amb infants i adolescents i, alhora, membres de diverses directives de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio.

INSCRIPCIONS

Contacte:

Enric Costa Argemí

Àrea de Patrimoni - Ajuntament de la Garriga - Telf: 93 860 50 50 (ext.1321)

ecosta@ajlagarriga.cat - www.visitalagarriga.cat


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

La Garriga fa un pas més en el seu projecte  Zero Biocides i es converteix en un municipi pioner en combatre les plagues dels horts urbans amb depredors naturals.

Article

Alumnes dels instituts de les Franqueses participen en la sessió de teatre de la Setmana de l'Energia

Butlletí