Debat: Com aconseguir un marc normatiu català més favorable a la prevenció del malbaratament alimentari?

dimecres, 14 desembre, 2016 - 18:30
Sala d'actes del Museu Melcior Colet
Geolocation

Debat sobre les possibilitats normatives i fiscals per a la prevenció del malbaratament alimentari.

Organitzador: 
Fundació ENT
Contacte: 

Cal confirmar assistència al 93 893 51 04 o bé a l'adreça electrònica rrafols@ent.cat


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La recepta més original i que millor aprofiti els aliments guanyarà un dinar per a dues persones al restaurant El Nou-Cents de Mataró. La iniciativa forma part del Pla de Prevenció de Residus del Maresme que té com a objectiu reduir un 26,4% la generació de residus.

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Butlletí