Exposició "Actuem amb energia" a Sant Feliu de Llobregat

dilluns, 20 juny, 2016 - 10:00 a diumenge, 3 juliol, 2016 - 20:00
Centre cívic les Tovalloles
Geolocation

Fins al 3 de juliol, el Centre cívic les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat, acull l'exposició interactiva "Actuem amb energia" que mitjançant consells pràctics, explica com fer un ús eficient de l'energia a les llars.

La mostra ensenya com, gràcies a petites accions,  podem fer un ús energètic més eficient a casa nostra i mantenir al mateix temps una bona qualitat de vida i un bon nivell de confort. Aquestes mateixes accions comporten així mateix, un benefici  important per al medi ambient i una bona estratègia de lluita contra el canvi climàtic.

La mostra "Actuem amb energia" consta de cinc àmbits que introdueixen gradualment diferents conceptes vinculats a l'energia, des de com es genera, dades i curiositats sobre el consum, accions que podem desenvolupar per a aconseguir un bon estalvi energètic i com ens hi pot ajudar el nostre municipi per assolir -ho.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona


 

Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

Nova Oficina Energètica del Berguedà

El Consell Comarcal del Berguedà ha presentat l’Oficina Energètica del Berguedà en l'acte celebrat el 13 de juny, en el marc de la Setmana de l'Energia.

Article

El menjaclosques de la Setmana de l'Energia 2017

Voleu ser els nois herois del planeta ? Us podeu descarregar el menjaclosques de la Setmana de l'Energia, l'imprimiu a casa i seguiu les instruccions per plegar-lo i ja opdeu començar a jugar i compromvar si sereu els nois herois del planeta.

Butlletí