Exposició: Actuem amb energia a Vilanova del Vallès

dilluns, 15 gener, 2018 a dilluns, 5 febrer, 2018
Geolocation

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Exposició en format roll-ups.

El dia 31 de gener es farà el taller “Crispetes a pedals” per inaugurar el Cicle de xerrades i activitats sobre medi ambient del 2018.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Acte
12/03/2018
Museu de la Tela. Carrer de Palaudàries, 102, Granollers
Acte
Notícia

S'ha celebrat l'entrega de la 15a edició dels Premis Ciutat Sostenible convocats per la Fundació Fòrum Ambiental en els quals Sant Boi de Llobregat ha guanyat el premi a la Ciutat més sostenible, Esplugues de Llobregat, a la categoria d'educació ambiental, i Mollet del Vallès, en la categoria d'energia, entre d'altres.

Butlletí