Exposició "DesÀrtic" a Granollers

dijous, 13 setembre, 2018 a diumenge, 11 novembre, 2018
Museu de Ciències Naturals de Granollers
Geolocation

"DesÀrtic" és una ex és una exposició col·lectiva multidisciplinària, resultat de la participació artística, en petit format, de 60 artistes compromesos amb la conservació i la protecció de l'Àrtic.

L'objectiu del projecte és conscienciar i fer reflexionar sobre les conseqüències del desgel a l'Àrtic. "DesÀrtic" és una creació de siNesteSia amb la col·laboració de Greenpeace, Centre Cívic Sagrada Família i Espai d'Art Moritz. L'exposició es pot visitar fins a l'11 de novembre.

Activitats programades:

16 de setembre: taller "Art i creació"

21 d'octubre: taller "Art tèxtil desÀrtic"

11 de novembre: taller "Microrelats desÀrtic"

L'exposició també ofereix una activitat adreçada a escoles, titulat: "Experimentem el canvi climàtic: aprenguem a prevenir-lo".

Experimentem al laboratori els mateixos processos que experimenten els oceans i l'atmosfera a escala global i que condicionen el clima.

Reserves activitats escolars: Fundació AC escolesvalles@acgranollers.com; 93 844 30 27


 

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

Una reflexió sobre les conseqüències del desgel a l'Àrtic. "DesÀrtic" és una ex és una exposició col·lectiva multidisciplinària, resultat de la participació artística, en petit format, de 60 artistes compromesos amb la conservació i la protecció de l'Àrtic.

Notícia

L'objectiu és fer front a l'increment de la generació de residus, que ha provocat desbordaments en alguns contenidors, i de recollida de mobles i trastos vells

Notícia
Per primer cop s’ha aplicat la campanya Estalgia durant l’estiu per reduir els consum d’aire condicionat

Han participat en aquesta marató d’estalvi els edificis de la masia de Tres Torres, l’edifici institucional de la Porxada, l’edifici del Portalet, Can Puntes, l’edifici del carrer Sant Josep, la comissaria de la Policia Local, les instal·lacions de la Unitats Operativa de Serveis, l’edifici de Can Muntanyola i l’Oficina d’acollida, informàtica i telecomunicacions.

Butlletí