Exposició "Treballem amb Energia" a Arenys de Mar

divendres, 15 setembre, 2017 a divendres, 29 setembre, 2017
Geolocation

Podeu visitar l'exposició que ens explica el paper de l’Ajuntament en el marc del Pacte d’alcaldes i aporta informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Activitat inclosa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 té com a lema enguany “Mobilitza’t per un aire més net”.

Amb l’objectiu d’oferir un suport complementari als municipis interessats en participar en la Setmana Europea de la mobilitat sostenible i segura 2017, i donar a conèixer la implicació ambiental pel fet de promoure una mobilitat sostenible en termes de qualitat de l’aire i soroll, la Diputació de Barcelona organitza aquesta activitat.

Treballem per una energia sostenible és una exposició lleugera integrada pers sis lones desplegables (roll-up). L’exposició s’inscriu en el marc del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea. El Pacte és una projecte que atorga als municipis la iniciativa de la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic, a través d’actuacions com ara la promoció de l’eficiència energètica als equipaments municipals i també a les llars.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona


Municipis: 
Categories: 
Economia
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Foto. El Punt Avui.cat. E.F.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha encetat una nova campanya informativa per explicar les millores introduïdes en el servei de recollida de fracció vegetal petita i paral·lelament deixarà d’enviar les notificacions que fins ara rebien els veïns que treien les escombraries barrejades o les deixaven fora de lloc i començarà a sancionar.

Article

En total s’han substituït més de 300 de les bombetes tradicionals en els darrers tres anys per completar l’actuació.

Acte
20/09/2017 - 17:30
El Centre de la Platja

Butlletí