Exposició "Treballem amb Energia" a Arenys de Mar

divendres, 15 setembre, 2017 a divendres, 29 setembre, 2017
Geolocation

Podeu visitar l'exposició que ens explica el paper de l’Ajuntament en el marc del Pacte d’alcaldes i aporta informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Activitat inclosa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 té com a lema enguany “Mobilitza’t per un aire més net”.

Amb l’objectiu d’oferir un suport complementari als municipis interessats en participar en la Setmana Europea de la mobilitat sostenible i segura 2017, i donar a conèixer la implicació ambiental pel fet de promoure una mobilitat sostenible en termes de qualitat de l’aire i soroll, la Diputació de Barcelona organitza aquesta activitat.

Treballem per una energia sostenible és una exposició lleugera integrada pers sis lones desplegables (roll-up). L’exposició s’inscriu en el marc del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea. El Pacte és una projecte que atorga als municipis la iniciativa de la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic, a través d’actuacions com ara la promoció de l’eficiència energètica als equipaments municipals i també a les llars.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona


Municipis: 
Categories: 
Economia
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

A partir de l’any 2018, els cotxes que siguin 100% elèctrics tindran una bonificació de l’impost de circulació del 75% i els híbrids, del 50%.

Notícia

Va tenir lloc al pàrquing del Parc Nou d’Olot l’arribada del primer ral·li de cotxes elèctrics de Catalunya dedicat a l’eficiència energètica.

Article

Aquesta Marató és més que una iniciativa d’estalvi energètic. Per una banda es sensibilitza als alumnes, treballadors i usuaris dels equipaments municipals que hi participen sobre l’ús i el consum de l’energia. I per una altra, l’estalvi econòmic assolit es destina a l’ajut de llars en situació de pobresa energètica.

Butlletí