Festa de la bicicleta 2018 a Barcelona

diumenge, 15 abril, 2018 - 10:30 a 14:00
Geolocation

Festa de la bicicleta 2018: Passejada en bicicleta per Barcelona

SORTIDA. Carrer Aragó/Roger de Flor

RECORREGUT: seguirà tot el carrer d'Aragó fins girar al carrer Tarragona. La plaça d'Espanya la farem per l´esquerra i entrarem a l'vv Paral·lel en sentit contrari, banda Besos, per agafar Floridablanca. La ruta seguirà per rda Sant Antoni, placa de la Universitat, carrer Pelai, plaça de Catalunya, carrer de Fontanella, plaça Urquinaona, carrer de Trafalgar. 

A l'arribar al pg Lluis Companys baixarem pel lateral descendent cap al carrer Comerç, el pg. Picasso on farem gir a l´esquerra per agafar el pg Pujades fins al carrer de Marina per on baixarem en direcció mar. 

A l´alçada d´av. d'Icària la pedalada popular farà un gir de 180ºi tornarà a pujar pel carrer Marina fins al carrer de Pallars. 

Continuarem pel carrer Badajoz, carrer d'Almogàvers fins Roger de Flor i av Vilanova, pg de Sant Joan i pg Lluis Companys. 

ARRIBADA. A pag Lluis Companys amb zona de desaceleració i accés a la Festa de la Bicicleta pel lateral Besòs.

Recorregut 12 quilòmetres

Vols fer el recorregut en un bici adaptada? Fes la teva reserva de Handbike, trike, tricicle, tàndem i bicicleta al telèfon: 93 736 25 20 o bé per email: info@areadaptada.org

Reserva aviat! Disponibilitat limitada del nombre de bicis adaptades. Data màxima de reserva: .

Punt de trobada/sortida: Carrer Aragó cantonada amb Roger de Flor.
Hora: 8:30 (sigueu puntuals. Hem d´adjudicar i ajustar les bicicletes de cadascú). Circuit planer. Hi haurà reforç amb monitors d´Areadaptada.

Punt final de ruta: Passeig Lluis Companys. Hi ha mitjans de transport públic adaptat per tornar al punt d´origen. Si algú ho té molt complicat, tindrà servei de transport de retorn al punt d´origen amb el monovolum d´Areadtada o en Furgoneta.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

Des de la seva inauguració, fa tres mesos, s'ha convertit en una via molt utilitzada tant per al passeig com per desplaçar-se des d'Esplugues fins a la capital catalana

Acte
01/04/2018
Notícia

Un recorregut de prop d’un quilòmetre de doble sentit permet anar d’una ciutat a l’altra en bicicleta o caminant

Butlletí