Festa de la bicicleta 2018 a Barcelona

diumenge, 15 abril, 2018 - 10:30 a 14:00
Geolocation

Festa de la bicicleta 2018: Passejada en bicicleta per Barcelona

SORTIDA. Carrer Aragó/Roger de Flor

RECORREGUT: seguirà tot el carrer d'Aragó fins girar al carrer Tarragona. La plaça d'Espanya la farem per l´esquerra i entrarem a l'vv Paral·lel en sentit contrari, banda Besos, per agafar Floridablanca. La ruta seguirà per rda Sant Antoni, placa de la Universitat, carrer Pelai, plaça de Catalunya, carrer de Fontanella, plaça Urquinaona, carrer de Trafalgar. 

A l'arribar al pg Lluis Companys baixarem pel lateral descendent cap al carrer Comerç, el pg. Picasso on farem gir a l´esquerra per agafar el pg Pujades fins al carrer de Marina per on baixarem en direcció mar. 

A l´alçada d´av. d'Icària la pedalada popular farà un gir de 180ºi tornarà a pujar pel carrer Marina fins al carrer de Pallars. 

Continuarem pel carrer Badajoz, carrer d'Almogàvers fins Roger de Flor i av Vilanova, pg de Sant Joan i pg Lluis Companys. 

ARRIBADA. A pag Lluis Companys amb zona de desaceleració i accés a la Festa de la Bicicleta pel lateral Besòs.

Recorregut 12 quilòmetres

Vols fer el recorregut en un bici adaptada? Fes la teva reserva de Handbike, trike, tricicle, tàndem i bicicleta al telèfon: 93 736 25 20 o bé per email: info@areadaptada.org

Reserva aviat! Disponibilitat limitada del nombre de bicis adaptades. Data màxima de reserva: .

Punt de trobada/sortida: Carrer Aragó cantonada amb Roger de Flor.
Hora: 8:30 (sigueu puntuals. Hem d´adjudicar i ajustar les bicicletes de cadascú). Circuit planer. Hi haurà reforç amb monitors d´Areadaptada.

Punt final de ruta: Passeig Lluis Companys. Hi ha mitjans de transport públic adaptat per tornar al punt d´origen. Si algú ho té molt complicat, tindrà servei de transport de retorn al punt d´origen amb el monovolum d´Areadtada o en Furgoneta.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La startup catalana Vadecity instal·larà 500 places d'aparcament segur i intel·ligent de bicicletes en quatre universitats públiques de Barcelona abans de final d'any en una aposta per la mobilitat sostenible.

Notícia

El 20 de setembre, ha tingut lloc l’acció «Agafa la bici» per promoure l’ús de la bicicleta en els trajectes de casa a la feina dels traballadors i treballadores de la Diputació de Barcelona com una opció més per als desplaçaments diaris.

Notícia
Barcelona ja disposa de més de dos-cents quilòmetres de xarxa pedalable a la ciutat

Des de principis del 2018, s’han posat en servei 22 nous carrils bici, i en els pròxims mesos està previst executar-ne 13 més.

Butlletí