Global Power & Energy Exhibition (GPEX) a Barcelona

dilluns, 17 setembre, 2018 a dijous, 20 setembre, 2018
Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat
Geolocation

L'Exposició i Conferència Mundial d'Energia, que tindrà lloc a Barcelona, ​​Espanya (del 17 al 20 de setembre de 2018), mostrarà les estratègies i les tecnologies necessàries per adaptar-se a la transició energètica i el pas cap a un projecte més sostenible, de baix contingut en carboni i sistema d'energia intel·ligent.

GPEX, amb la seva ubicació a Gastech, reunirà a 30.000 professionals de la indústria energètica i energètica-usuaris governamentals, comercials i industrials, operadors de gas, productors i distribuïdors d'energia, i empreses d'energia renovable - per millorar el diàleg entre els sectors que jugaran un paper important en la transició energètica, a mesura que es redefineix el mix energètic i s'implementen les noves tecnologies.

La Conferència GPEX, amb el poder internacional i els líders energètics de benvinguda, examina el canvi a llarg termini de la forma en què es produeix, distribueix i consumeix energia, abordant importants assumptes comercials, normatius, geopolítics i tècnics que afecten el futur de la indústria energètica i energètica. Envieu el vostre resum per parlar.

L'Exposició GPEX comptarà amb 200 empreses internacionals, mostrant innovacions i tecnologies que són fonamentals per assolir els objectius energètics futurs. Descarregueu el nou fulletó per obtenir més informació.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Fa 10 dies que treballa a la ciutat, i és la plasmació del concepte de ciutat verda del seu propietari, en Syed Junaid

Notícia

Barcelona Energia, l'operador elèctric metropolità, comença a operar avui, 1 de juliol, amb la intenció de tenir un paper actiu en el mercat energètic per fer-lo més just, eficient i sostenible. La companyia inicia l'activitat proveint les necessitats d'electricitat de l'Ajuntament i la resta d'empreses municipals, així com de l'enllumenat públic i, a partir del gener del 2019, s'obrirà a tota la ciutadania.

Notícia

Les iniciatives que promouen l’energia verda i eficient i les bones pràctiques públiques demostren que un altre model energètic és possible. Aquestes cinc ciutats han impulsat de manera conjunta una declaració i un vídeo amb l’objectiu d’explicar els seus projectes i sumar més ciutats a aquest canvi de model energètic.

Butlletí