Global Power & Energy Exhibition (GPEX) a Barcelona

dilluns, 17 setembre, 2018 a dijous, 20 setembre, 2018
Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat
Geolocation

L'Exposició i Conferència Mundial d'Energia, que tindrà lloc a Barcelona, ​​Espanya (del 17 al 20 de setembre de 2018), mostrarà les estratègies i les tecnologies necessàries per adaptar-se a la transició energètica i el pas cap a un projecte més sostenible, de baix contingut en carboni i sistema d'energia intel·ligent.

GPEX, amb la seva ubicació a Gastech, reunirà a 30.000 professionals de la indústria energètica i energètica-usuaris governamentals, comercials i industrials, operadors de gas, productors i distribuïdors d'energia, i empreses d'energia renovable - per millorar el diàleg entre els sectors que jugaran un paper important en la transició energètica, a mesura que es redefineix el mix energètic i s'implementen les noves tecnologies.

La Conferència GPEX, amb el poder internacional i els líders energètics de benvinguda, examina el canvi a llarg termini de la forma en què es produeix, distribueix i consumeix energia, abordant importants assumptes comercials, normatius, geopolítics i tècnics que afecten el futur de la indústria energètica i energètica. Envieu el vostre resum per parlar.

L'Exposició GPEX comptarà amb 200 empreses internacionals, mostrant innovacions i tecnologies que són fonamentals per assolir els objectius energètics futurs. Descarregueu el nou fulletó per obtenir més informació.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
06/10/2018
Acte
04/10/2018 - 09:30
Acte
02/10/2018 - 14:30
Recinte Modernista de Sant Pau. Barcelona

Butlletí