Global Power & Energy Exhibition (GPEX) a Barcelona

dilluns, 17 setembre, 2018 a dijous, 20 setembre, 2018
Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat
Geolocation

L'Exposició i Conferència Mundial d'Energia, que tindrà lloc a Barcelona, ​​Espanya (del 17 al 20 de setembre de 2018), mostrarà les estratègies i les tecnologies necessàries per adaptar-se a la transició energètica i el pas cap a un projecte més sostenible, de baix contingut en carboni i sistema d'energia intel·ligent.

GPEX, amb la seva ubicació a Gastech, reunirà a 30.000 professionals de la indústria energètica i energètica-usuaris governamentals, comercials i industrials, operadors de gas, productors i distribuïdors d'energia, i empreses d'energia renovable - per millorar el diàleg entre els sectors que jugaran un paper important en la transició energètica, a mesura que es redefineix el mix energètic i s'implementen les noves tecnologies.

La Conferència GPEX, amb el poder internacional i els líders energètics de benvinguda, examina el canvi a llarg termini de la forma en què es produeix, distribueix i consumeix energia, abordant importants assumptes comercials, normatius, geopolítics i tècnics que afecten el futur de la indústria energètica i energètica. Envieu el vostre resum per parlar.

L'Exposició GPEX comptarà amb 200 empreses internacionals, mostrant innovacions i tecnologies que són fonamentals per assolir els objectius energètics futurs. Descarregueu el nou fulletó per obtenir més informació.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L’ampliació de les instal·lacions fotovoltaiques —amb més de setanta nous projectes en cobertes, parets mitgeres, façanes i pèrgoles— permetrà doblar la generació elèctrica municipal, tant per al consum d’equipaments i serveis públics com per alimentar la xarxa de Barcelona Energia. Les noves iniciatives afavoreixen l’autoconsum i l’autoproducció compartida.

Acte
10/10/2018 - 09:00
Auditori Seu Naturgy (pl. del Gas, 1 – Barcelona)
Entrevista

Barcelona ja compta amb una comercialitzadora energètica: Barcelona Energia (BE). Aquesta basa la seva activitat en la transparència, la proximitat, l'apoderament i l'increment de la cultura energètica, i en esdevenir un instrument per facilitar la transició energètica. La ciutat ha iniciat el seu procés cap a un model basat en renovables on l'estalvi, l'eficiència energètica i el consum racional esdevinguin els pilars principals, col·locant les necessitats de les persones al centre del mateix. Parlem amb Irma Soldevilla, directora de projectes de l’Agència d’Energia de Barcelona per saber tots els detalls de funcionament de Barcelona Energia!

Butlletí