Jornada de voluntariat ambiental als Colls Miralpeix

diumenge, 16 setembre, 2018 - 09:07

Com cada any col.laborem amb l'activitat de Responsabilitat Corporativa de Decathlon. Aquest any hem escollit l'espai natural protegit dels Colls (Xarxa Natura 2000), per tal de conscienciar i explicar els seus valors tan especials i l'impacte dels residus sobre la biodiversitat i vist la pressió que ha rebut aquest espai després de l'estiu.

El punt de trobada serà a l'Espai Far, on es podrà conèixer aquest equipament cultural i turístic dedicat al patrimoni mariner de Vilanova i la Geltrú, així com veure el projecte ja finalitzat de la naturalització amb dunes de la Platja del Far.  També es podrà visitar l'exposició ARRAN DE MAR (Espais Protegits de la Costa del Garraf) i es farà una petita explicació d'aquesta i dels programes educatius del Consorci (Volem la Platja Neta! i Volem la Muntanya Neta!), que s'està treballant per implantar a tots els centres educatius de la comarca del Garraf. 

Decathlon oferirà un pícnic/esmorzar i una samarreta a tots els participants i es farà entrega de bosses i guants per la neteja.  Tot seguit iniciarem la marxa des de l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú, fins a la Punta Grossa, pel camí de ronda, recollint els residus abandonats, gaudint del paissatge i de l'acompanyament d'uns monitors ambientals fent una descoberta de la flora i la fauna d'aquest espai. La tornada es farà pel bosc i el Camí Pedalable Costa Garraf. 

Inscripcions a la web del Decathlon o posant-se en contacte amb el Consorci.

Us recordem que podeu seguir les noticies i activitats del Consorci a: 

http://www.collsmiralpeix.cat/

Facebook Consorci Colls

https://twitter.com/ConsorciColls

https://www.instagram.com/consorcicolls_costagarraf/


 

Categories: 
Educació ambiental
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

El Parc Natural del Montseny ha celebrat aquest 29 de setembre els 40 anys de la creació de la primera escola d’educació ambiental a Catalunya i a l’Estat espanyol que es va obrir a la torre de Can Lleonart. Aquesta primera escola de natura es va crear l’any 1978 a Can Lleonart, a la vall de Santa Fe, dins el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. L’escola va ser impulsada per la Diputació de Barcelona, com a institució gestora del Parc Natural, juntament amb altres entitats com el Zoo de Barcelona i el Departament d’Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article

Els espais natural del Prat, ara a casa teva. Viu-los en 360º.

Notícia

Els treballs realitzats per la Demarcació de Costes de l'estat i la millora dels accessos per part de l'Ajuntament de VNG converteixen la platja en un espai natural d'esbarjo, passeig i bany.

Butlletí