Mapes d'economia circular al Vallès Occidental.

dijous, 8 febrer, 2018 - 15:00 a 18:30
Consell Comarcal Del Valles Occidental Ctra. Nacional 150, km15 N41.555144 E2.05969 08227 Terrassa

El Vallès Circular és una iniciativa territorial que implica a administracions locals, agents tecnològics, de coneixement i socials en l’impuls de projectes i actuacions que afavoreixin l’evolució envers un model econòmic més sostenible, centrat en una gestió més eficient dels recursos que comporti una millora de la qualitat de vida i del medi ambient.

Us convidem a participar en una sessió de mapeig d’activitats d’economia circular que es situïn en el Vallès Occidental.Volem compartir informació sobre experiències més consolidades i experiències més recents en diferents sectors i àmbits, que serveixi alhora per inspirar propostes i fomentar l’evolució cap a la circularitat de la comarca del Vallès Occidental.

Aquesta iniciativa s’ubica en una actuació promoguda pel Club d’Economia Circular-CEC, que impulsa el “Circular Economy Mappig Week” per multiplicar el registre d’exemples pràctics i l’impacte del coneixement d’experiències arreu del món, obrint l’oportunitat d’aprendre sobre el que diverses organitzacions fan a partir de la informació acumulada i presentada en la Web del CEC.

Programa

15.00h Café de benvinguda.

15.15h Introducció.

15.30h Presentació d’experiències d'Economia Circular.

16.30h Sessió col·laborativa per mapejar experiències i generar idees.

18.00h Resum de la sessió.

18.20 h Tancament de la sessió.

Convidats

  • Entitats que promouen l’economia circular.
  • Professionals diverses disciplines: arquitectura, disseny, creatius, enginyers.
  • Empreses de diversos sectors (energia, agricultura, construcció, tèxtil/moda, electrònica, etc.)
  • Consultoria especialitzada.
  • Professionals de l’educació i l’investigació.
  • ONG i associacions professionals.

Esperem comptar amb vosaltres per compartir aquest espai de treball i us animem a informar i convidar a empreses i professionals que puguin tenir interès i disposar d’informació per compartir.

Places limitades.

Consultes o aclariments.

vallescircular@gmail.com

Sra. Cristina Sanchiz.

Més informació i inscripcions


 

Etiquetes: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

Un centenar de persones relacionades amb el món empresarial i industrial han participat en el Simpòsium d’Economia Circular organitzat per l’Ajuntament de Sant Quirze, al Barcelona Moda Centre.

Notícia

Representants de diverses empreses que han implantat aquest model econòmic han explicat la seva experiència davant de més d’una seixantena de persones.

Acte
26/10/2017 - 09:00
Barcelona Moda Centre

Butlletí