Mapes d'economia circular al Vallès Occidental.

dijous, 8 febrer, 2018 - 15:00 a 18:30
Consell Comarcal Del Valles Occidental Ctra. Nacional 150, km15 N41.555144 E2.05969 08227 Terrassa

El Vallès Circular és una iniciativa territorial que implica a administracions locals, agents tecnològics, de coneixement i socials en l’impuls de projectes i actuacions que afavoreixin l’evolució envers un model econòmic més sostenible, centrat en una gestió més eficient dels recursos que comporti una millora de la qualitat de vida i del medi ambient.

Us convidem a participar en una sessió de mapeig d’activitats d’economia circular que es situïn en el Vallès Occidental.Volem compartir informació sobre experiències més consolidades i experiències més recents en diferents sectors i àmbits, que serveixi alhora per inspirar propostes i fomentar l’evolució cap a la circularitat de la comarca del Vallès Occidental.

Aquesta iniciativa s’ubica en una actuació promoguda pel Club d’Economia Circular-CEC, que impulsa el “Circular Economy Mappig Week” per multiplicar el registre d’exemples pràctics i l’impacte del coneixement d’experiències arreu del món, obrint l’oportunitat d’aprendre sobre el que diverses organitzacions fan a partir de la informació acumulada i presentada en la Web del CEC.

Programa

15.00h Café de benvinguda.

15.15h Introducció.

15.30h Presentació d’experiències d'Economia Circular.

16.30h Sessió col·laborativa per mapejar experiències i generar idees.

18.00h Resum de la sessió.

18.20 h Tancament de la sessió.

Convidats

  • Entitats que promouen l’economia circular.
  • Professionals diverses disciplines: arquitectura, disseny, creatius, enginyers.
  • Empreses de diversos sectors (energia, agricultura, construcció, tèxtil/moda, electrònica, etc.)
  • Consultoria especialitzada.
  • Professionals de l’educació i l’investigació.
  • ONG i associacions professionals.

Esperem comptar amb vosaltres per compartir aquest espai de treball i us animem a informar i convidar a empreses i professionals que puguin tenir interès i disposar d’informació per compartir.

Places limitades.

Consultes o aclariments.

vallescircular@gmail.com

Sra. Cristina Sanchiz.

Més informació i inscripcions


 

Etiquetes: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Acte
26/10/2018 - 09:00
Biblioteca Mestre Martí Tauler, Rubí
Notícia

Fomentar l’ecodisseny i l’economia circular, impulsar la innovació i la indústria 4.0 i potenciar uns polígons industrials més sostenibles són els principals reptes de Castellar del Vallès en el marc del projecte Vallès Industrial, que té per objectiu potenciar el disseny i la innovació industrials del Vallès Occidental.

Notícia
La candidatura de Catalunya ha guanyat el procés per a acollir l’edició de l’any 2020 del Circular Economy Hotspot, una trobada internacional de governs, empreses i organitzacions, on els països mostren les seves polítiques i accions encaminades cap al desenvolupament de l’economia circular. Així, Catalunya podrà ser la seu d’aquesta important trobada i mostrar a la resta de països participants totes les iniciatives i projectes que promouen l’economia circular, tant des de l’administració pública, com des de l’àmbit privat i no governamental.

Butlletí