Presentació de la Setmana de l'Energia 2017

dijous, 16 març, 2017 - 09:30 a 13:30
Palau Robert. Sala Cotxeres.
Geolocation

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible se celebra enguany del 19 al 25 de juny. La Setmana és una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica, i impulsar la transició energètica entre la població per caminar cap a un nou model d’energia neta i de consum energètic responsable en línia amb els objectius europeus.

PROGRAMA

Formulari d’inscripció o via xarxasost@diba.cat

L’èxit d’una iniciativa com la Setmana de l’Energia depèn en gran mesura de la participació i col·laboració d’administracions, entitats i ciutadania, per actuar de manera conjunta i decidida cap a aquest objectiu.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya.

Aquesta jornada de presentació té com a objectiu presentar la campanya d’enguany, intercanviar idees i conèixer els recursos de suport oferts als ens locals per part de les entitats organitzadores.

Entitats organitzadores de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2017:


 

 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Article

La calculadora energètica és una eina que et permetrà conèixer quanta energia consumeixes i quins són els equips més consumidors de la teva llar. Per poder començar a estalviar, primer has de saber quanta electricitat consumeixes. 

Notícia

Del 10 de juny a l'1 de juliol, diverses entitats i equipaments de Barcelona coorganitzem una programació d’activitats relacionades amb l’eficiència, l’estalvi  i la sobirania energètica per fomentar el nostre exercici com a ciutadans compromesos.

Acte
21/06/2017 - 12:00
Cristalleries Planell

Butlletí