Presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona

dimarts, 19 setembre, 2017 - 12:00
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
Geolocation

El dimarts 19 de setembre el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports acull la presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona, impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). La sessió, que tindrà lloc a les 12 h, s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

L’entrada és gratuïta i es requereix confirmació d’assistència. Aforament limitat.

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC)
Contacte: 

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. 08003 Barcelona

Tel. 93 256 25 93

www.barcelona.cat/bcnsostenible
www.barcelona.cat/bcnsostenible/organitzacions

#BcnSostenible


 

Categories: 
Contaminació
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La iniciativa ha nascut a les xarxes socials i amb només dos dies ja se supera la cinquantena d'interessats. L'objectiu principal és fomentar l'ús de la bicicleta al municipi i buscar vies per poder-hi circular.

Notícia

El centre de recerca Motion Control and Industrial Applications (MCIA) de la UPC al Campus de Terrassa, juntament amb el Centre Tècnic de SEAT i Mavilor, ha desenvolupat una cadena de tracció amb motors que es mouen gràcies a la combinació de les forces magnètiques que generen imants permanents i que permetrà fabricar vehicles elèctrics més econòmics, robustos i eficients. L'elevat potencial d'aquesta tecnologia representa un important avenç cap a la fabricació a gran escala de vehicles elèctrics interurbans.

Entrevista

Jordi Sunyer, és cap del programa de Salut infantil d’ISGlobal. És catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UPF. Internacionalment reconegut per la seva recerca sobre l’impacte de la contaminació de l’aire en la salut respiratòria, cardiovascular i en el desenvolupament neuroconductual en els primers anys de vida de l’infant. El 2014 va guanyar el premi més prestigiós mundialment de medi ambient i recerca en salut, el Premi John Goldsmith. L’entrevistem en el marc del congrés Enlaira’t que va tindre lloc el passat 3 de maig on més de 300 estudiants de 10 instituts de Barcelona van compartir amb els experts com afecta a la nostra salut la qualitat de l’aire i què podem fer per millorar-la.

Butlletí