Presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona

dimarts, 19 setembre, 2017 - 12:00
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
Geolocation

El dimarts 19 de setembre el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports acull la presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona, impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). La sessió, que tindrà lloc a les 12 h, s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

L’entrada és gratuïta i es requereix confirmació d’assistència. Aforament limitat.

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC)
Contacte: 

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. 08003 Barcelona

Tel. 93 256 25 93

www.barcelona.cat/bcnsostenible
www.barcelona.cat/bcnsostenible/organitzacions

#BcnSostenible


 

Categories: 
Contaminació
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Les obres per soterrar el trànsit de la plaça de les Glòries i crear-hi un gran parc urbà ja s'han adjudicat i començaran el mes de març. Els treballs de la zona nord del parc, 45.000 metres quadrats de verd, de lleure i d'equipaments a l'àrea de la Gran Clariana, s'enllestiran el març del 2019, i els dos túnels viaris es posaran en funcionament el 2021.

Entrevista

Alexandra Farbiarz és sociòloga, coach i comunicòloga ambiental. Treballa en l’àmbit de la comunicació i divulgació ambiental des de l’any 1999. Olga Margalef és geòloga i investigadora postdoctoral al Centre de Recerca Ecològica i d’Aplicacions Forestals (CREAF). Totes dues són membres de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire. En aquesta entrevista ens expliquen els detalls del projecte d’educació i sensibilització ambiental Enlaira’t, que es desenvolupa a 10 centres de Secundària de Barcelona fins el mes de maig.

Butlletí