Presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona

dimarts, 19 setembre, 2017 - 12:00
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
Geolocation

El dimarts 19 de setembre el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports acull la presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona, impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). La sessió, que tindrà lloc a les 12 h, s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

L’entrada és gratuïta i es requereix confirmació d’assistència. Aforament limitat.

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC)
Contacte: 

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. 08003 Barcelona

Tel. 93 256 25 93

www.barcelona.cat/bcnsostenible
www.barcelona.cat/bcnsostenible/organitzacions

#BcnSostenible


 

Categories: 
Contaminació
Mobilitat

Relacionats

Notícia

L’AMB, l’Ajuntament de Barcelona i el RACC han liderat el primer estudi metropolità sobre el terreny, en 31 punts de la metròpolis, per analitzar el parc circulant de vehicles i el seu impacte real sobre la qualitat de l’aire

Notícia

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. 

Notícia

A partir de l’1 de desembre del 2017 quan es declari un episodi ambiental de contaminació i es restringeixi la circulació de vehicles a l'entorn de Barcelona, es posarà en marxa un pla de reforç del transport públic. Amb aquest pla el transport públic oferirà la màxima capacitat operativa.

Butlletí