Presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona

dimarts, 19 setembre, 2017 - 12:00
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
Geolocation

El dimarts 19 de setembre el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports acull la presentació de l’estudi Caracterització dels vehicles i les seves emissions a l’àrea metropolitana de Barcelona, impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). La sessió, que tindrà lloc a les 12 h, s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

L’entrada és gratuïta i es requereix confirmació d’assistència. Aforament limitat.

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC)
Contacte: 

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. 08003 Barcelona

Tel. 93 256 25 93

www.barcelona.cat/bcnsostenible
www.barcelona.cat/bcnsostenible/organitzacions

#BcnSostenible


 

Categories: 
Contaminació
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Un total de 249 sol·licituds, des del passat 2 d'octubre, de les quals 202 ja han estat validades pel servei i admeses a tràmit. Aquest és el balanç de les primeres sol·licituds de la targeta T-verda metropolitana, que ofereix tres anys de transport públic gratuït a canvi de desballestar un cotxe antic contaminant.

Article

Els conductors que no han rebut l'adhesiu ambiental del vehicle a casa podran adquirir-ne un en una quinzena d'oficines de Correus de la ciutat de Barcelona. Tot i que la Direcció General de Trànsit ho havia anunciat pel dia 28, finalment serà a partir del dijous 30 de novembre. Per comprar-lo caldrà dur la fitxa tècnica del vehicle, un document identificatiu i pagar cinc euros.

Notícia

La directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, ha presentat aquest 29 de novembre el protocol que el Departament de Territori i Sostenibilitat activarà en cas de detectar alts nivells de contaminació atmosfèrica per diòxid de nitrogen (NO2) a la conurbació de Barcelona (Àmbit-40) a partir del proper divendres, 1 de desembre. L’objectiu del Departament de Territori i Sostenibilitat és reduir el 10% de les emissions associades al trànsit de l’Àmbit-40 en els propers 5 anys i el 30% de les emissions globals en el termini de 15 anys per assolir els nivells recomanats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Butlletí