Segona EcoFira de Calaf

diumenge, 9 abril, 2017
Geolocation

El 9 d'abril se celebrarà a Calaf la segona edició de l'EcoFira, la fira ecològica de l'Anoia i l'Alta Segarra. El certamen, que ha estat inclòs en el catàleg ‘Fires de Catalunya 2017' que anualment edita la Generalitat de Catalunya, serà de nou un aparador i punt de trobada de persones i professionals que treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país des de diferents àmbits.

Per a aquesta segona edició es manté l'objectiu de fomentar els productes ecològics, alhora que es vol anar més enllà de ser una fira estrictament comercial. De fet, estan previstes deiferents ponències i tallers per formar-se i conversar al voltant de la sostenibilitat, l'ecologia i el medi ambient.

La primera edició, celebrada el 10 d'abril de 2016, va ser un èxit. Centenars de visitants d'arreu de Catalunya van recórrer, durant tot el dia, els 65 estands de la mostra dedicats a productes i serveis ecològics. Des de l'alimentació i la gastronomia, passant per les energies renovables, la bioconstrucció, l'aprofitament forestal, la calefacció ecològica, les bicicletes de bambú i elèctriques, els sorrejats eco i l'aigua de mar, fins a temes de salut ambiental o assessorament mediambiental i altres propostes vinculades a l'ecologia i el medi ambient.

La proposta està organitzada per l'Ajuntament de Calaf i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Més informació


 

Municipis: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia

Per segon any consecutiu, Calaf s'ha convertit en la capital catalana de l'ecologia amb un aparador on s'hi podien trobar una seixantena d'expositors i una vintena d'activitats paral·leles. L'Ajuntament de Calaf treballa per posicionar l'EcoFira de Calaf com una referència entre els certàmens d'aquesta matèria.

Notícia

L'Ajuntament de Calaf ha instal·lat un dipòsit amb capacitat per 20.000 litres d'aigua que servirà per regar els nous horts urbans. Aquest 2017 s'executarà una gran part del projecte per tal que puguin posar-se en funcionament abans no acabi l'any.

Butlletí