Setmana Europea de la Prevenció de Residus

dissabte, 18 novembre, 2017 a diumenge, 26 novembre, 2017

Us comuniquen que s'han obert les inscripcions a la 9ª Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 18 al 26 de novembre de 2017 i se centrarà sobre la sensibilització de mesures per reduir la generació de residus. El primer dia de la setmana es dedicarà al Dia temàtic de la prevenció de residus, i aquesta edició versarà en allargar la vida dels productes, emprant l’eslògan: “Donem-li una nova vida”.

PODEU INSCRIURE-US AQUÍ.

Si ho desitgeu podeu assistir a la Seminari de preparació (organitzat juntament entre l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el COAMB)  que tindrà lloc el 20 de setembre a la seu de la Diputació de Barcelona, per mostrar-vos bones pràctiques, idees i els recursos de què disposareu.

Finalment, recordar-vos que a la nostra pàgina web  trobareu  tota la informació sobre la campanya i les eines de comunicació per a fer difusió de les vostres accions.


 

Organitzador: 
Agència de Residus de Catalunya
Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Les diferents activitats de reparació, compra de segona mà, intercanvi o reutilització programades durant aquesta setmana han aconseguit un estalvi de 360,77 kg de residus.

Article

Enguany l’eslògan del Dia Temàtic de la prevenció, “Donem-li una nova vida!”, fa referència al concepte d’allargar la vida útil dels productes, per portar a la pràctica el concepte d’economia circular en el nostre dia a dia.

Article

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) tiraran endavant aquest estiu una campanya per conscienciar la ciutadania contra el malbaratament alimentari, amb la col·laboració dels restauradors de la comarca.

Butlletí