Taller per a ens locals de resolució de dubtes: Nova llei de contractació pública i efectes en els contractes de gestió de residus

dimarts, 10 abril, 2018 - 09:30 a 12:30
Sala d’Actes el Vagó (Diputació de Barcelona). Recinte de l’Escola Industrial. C/Comte d’Urgell, 187. Barcelona

Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona us proposem una sessió per resoldre els vostres dubtes sobre la nova llei de contractació pública i les seves implicacions en les licitacions i contractes de serveis de recollida de residus. 

La sessió tindrà lloc el dimarts 10 d’abril, de 9:30 a 12:30 h, i s’adaptarà el màxim possible a les vostres necessitats. Ens pots indicar en aquest enllaç quins són els teus dubtes i quines són les informacions clau que voldries obtenir d’aquesta sessió.

Veure programa

Inscriu-te

Continguts 
  • Novetats de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic (LCSP). 
  • Implicacions pràctiques de la llei i elements clau a tenir en compte pel que fa a les licitacions, contractes i concessions de serveis de recollida de residus. 
  • Dubtes, preguntes i aportacions del públic assistent.

Ponent: Bernat Domeyó (Uría Menéndez Advocats).


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El Pla d’acció de senglars inclou una campanya de sensibilització i el bloqueig de contenidors i papereres perquè aquests animals no hi trobin aliments. L’objectiu és desincentivar la seva presència, que pot provocar accidents de trànsit, la transmissió de malalties o trobades agressives amb les persones.

Article
Un grup de voluntaris han recollit el dissabte 7 de juliol més de 270.000 burilles als carrers i platges de Barcelona. Ha estat la segona edició de la recollida massiva de burilles a la ciutat.
Notícia

El barri del Parc i la Llacuna del Poblenou ha estrenat un innovador centre gestor de residus tecnològics, gestionat per la Fundació Trinijove, que vol fomentar l’economia social i verda. El centre està situat en una antiga nau industrial rehabilitada, cedida per l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí