Taula rodona: "Prohibir els cotxes vells: mesura abusiva o insuficient?".

dijous, 5 juliol, 2018 - 19:00
BICIHUB
Geolocation
L'Ajuntament de Barcelona, la Plataforma Pel Transport Públic i la Plataforma per la Qualitat de l'Aire seuran per debatre aquesta mesura que prohibeix la circulació de cotxes contaminants per la ciutat de Barcelona a partir del 2020.
 
Què n'opines, d'aquesta mesura? T'afecta? Canviaries o canviaràs de cotxe per criteris ecològics? Al final tindrem una sessió de micro obert per fer preguntes i aportacions.
 
Per ara, recomanem la lectura de l'article "Canviar de cotxes per criteris ecològics" (http://opcions.org/consum/canviar-de-cotxe-per-criteris-ecologics/).
 
Acabarem el debat presentant el Quadern 54 d'Opcions, dedicat a la mobilitat sostenible.
 
La cooperativa Biciclot SCCL acull aquest acte a la seva nova seu, el BiciHub, així que també és una oportunitat per conèixer les instal·lacions del primer equipament barceloní dedicat íntegrament al món de la bicicleta.
 

 

Organitzador: 
Plataforma per la Qualitat de l'Aire
AdjuntMida
Image icon fb_img_1530046585978.jpg156.71 KB
Categories: 
Contaminació
Mobilitat

Relacionats

Opinió

Publicitat i cotxe no poden anar deslligats, així com tampoc els missatges associats, que han evolucionat al llarg del temps: des de llibertat, poder, personalitat, estatus i bellesa, fins a responsabilitat o consciència. La indústria automobilística ha cercat desesperadament aquell eslògan que captés el màxim de públic potencial. Un públic que no sempre necessita el mateix i que, potser, està exigint un canvi de model.

Notícia
El districte també prohibirà les bicicletes al Gòtic Nord durant el dia i endarrerirà els horaris de càrrega i descàrrega per donar protagonisme als vianants
Notícia
Hi ha més de 1.300 endolls de càrrega, repartits de forma molt desigual pel territori

 

El nombre de vehicles elèctrics matriculats a Catalunya ja supera els 10.000, segons les últimes dades proporcionades per l'Institut Català d'Energia. Tot i així, el percentatge de vehicles elèctrics matriculats respecte al total continua sent molt petit: representa l'1% de tots els cotxes i el 3% de totes les motos.

Butlletí