Uns veïns ben vius a les Corts

divendres, 19 octubre, 2018 - 11:00
Aula Ambiental Les Corts
Geolocation

Activitat "Uns veïns ben vius a les Corts" coorganitzada per l'Aula d'Educació Ambiental de les Corts i La Fàbrica del Sol.

No cal marxar a la selva per descobrir què és la biodiversitat. Qualsevol ambient és important, i fins i tot el racó més urbà guarda sorpreses que cal conèixer i protegir. En aquest taller, combinat amb una petita ruta, entendrem per què és important preservar la biodiversitat a les ciutats, quins beneficis ens aporta i com es pot gestionar.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i Aula Ambiental de les Corts
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Acte
29/09/2018 - 11:00
La Fàbrica del Sol
Notícia

L’Ajuntament de Barcelona és un dels primers membres de la plataforma, fet que li suposa el reconeixement de "CitiesWithNature Pioneer". CitiesWithNature és una plataforma global que connecta ciutats i altres governs subnacionals, amb l’objectiu de compartir i intercanviar bones pràctiques en la incorporació i la millora de la natura a les ciutats.

Notícia

El Pla d’acció de senglars inclou una campanya de sensibilització i el bloqueig de contenidors i papereres perquè aquests animals no hi trobin aliments. L’objectiu és desincentivar la seva presència, que pot provocar accidents de trànsit, la transmissió de malalties o trobades agressives amb les persones.

Butlletí