Velleses Alternatives

divendres, 9 març, 2018 - 18:00 a 20:00
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Velleses Alternatives" organitzada per La Fàbrica del Sol i a càrrec de Jelen Sanz de Research & Degrowth (R&D). En el marc del Dia Mundial de la Dona.

Les últimes dades a Catalunya ens diuen que les dones ocupen gairebé quatre hores diàries en tasques de treball no remunerat, els homes n'ocupen només dues. A més, les dones sempre han estat les encarregades de dur a terme les cures dels familiars malalts o grans. Cal treballar per trencar aquests estereotips de gènere sobre la cura, fomentar la col·lectivització i dignificar aquesta feina.

Taller sobre la col·lectivització de les cures entre persones de la tercera edat. Experiències i iniciatives alternatives de la gestió col·lectiva de la dependència i del treball de cures.

Cal inscripció prèvia. Per més informació i inscripcions seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Salut

Relacionats

Notícia

Més de 130 persones van acudir a la celebració de la xarxa B+S d’aquesta efemèride, un esdeveniment on es van reconèixer 10 bones pràctiques desenvolupades durant el 2017.​

Article

La comunitat escolar de centres integrats a la xarxa Escoles + Sostenibles ha celebrat l’acte de cloenda del curs 2017-2018 amb la participació de 210 nois i noies i 50 professors de 31 centres de secundària.

Butlletí