189 persones remunten el Camí del Riu a Sant Sadurní d’Anoia

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

13/07/2018 - 11:59

"La Remuntada" és una marxa popular de resistència no competitiva. Té un recorregut de 30 quilòmetres. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.

Al juny passat va tenir lloc "La Remuntada", una marxa popular de resistència no competitiva que es desenvolupa al llarg del Camí del Riu.

Hi van participar 189 persones, 54 més que en l'edició de l'any passat. Del total de participants, 72 persones eren de Sant Sadurní.

El fet que no fes tanta calor com l'any passat va fer la marxa més còmoda i 163 persones van aconseguir acabar-la. La primera persona en creuar la línia d'arribada la va fer en 2 hores i 52 minuts i la darrera en quasi 8 hores i 45 minuts.

Els tres participants més ràpids van ser Joan Galimany, Vicenç Vivó i Xavier Varias i Alba Palau va ser la primera dona en arribar.

La Remuntada té un recorregut de 30 quilòmetres, amb el punt de partida a Can Mas de la Riera i final a Sant Joan de Mediona, amb un desnivell acumulat d'uns 459 m. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Hi van prendre part els alumnes que treballen en el projecte de Custòdia del territori

El servei de Medi Ambient va convocar la setmana passada un Consell de Medi Ambient en horari escolar, per tal que hi poguessin prendre part els alumnes de les escoles que estan treballant en el projecte de Custòdia del territori -l'Escola Intermunicipal, el Col·legi Vedruna El Carme i l'IE Jacint Verdaguer-.

Article

Un any més, s'ha convocat el 10è concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Com a l'edició anterior hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys. El tema d'aquesta convocatòria és únic: Un color del parc. Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins a les 23.55 hores del 15 d'octubre de 2018. Totes les imatges s’han d’acompanyar del formulari de participació

Article

Les quatre propostes dels Pressupostos Participatius de Martorell que enguany han estat escollides per la ciutadania són la realització d’un estudi per millorar la gestió de les zones verdes i l’arbrat del municipi; la dinamització del passeig de Catalunya amb la creació d'un parc infantil amb objectes tecnològics gegants; la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificis municipals; i la creació d’un parc amb jocs originals.

Butlletí