189 persones remunten el Camí del Riu a Sant Sadurní d’Anoia

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

13/07/2018 - 11:59

"La Remuntada" és una marxa popular de resistència no competitiva. Té un recorregut de 30 quilòmetres. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.

Al juny passat va tenir lloc "La Remuntada", una marxa popular de resistència no competitiva que es desenvolupa al llarg del Camí del Riu.

Hi van participar 189 persones, 54 més que en l'edició de l'any passat. Del total de participants, 72 persones eren de Sant Sadurní.

El fet que no fes tanta calor com l'any passat va fer la marxa més còmoda i 163 persones van aconseguir acabar-la. La primera persona en creuar la línia d'arribada la va fer en 2 hores i 52 minuts i la darrera en quasi 8 hores i 45 minuts.

Els tres participants més ràpids van ser Joan Galimany, Vicenç Vivó i Xavier Varias i Alba Palau va ser la primera dona en arribar.

La Remuntada té un recorregut de 30 quilòmetres, amb el punt de partida a Can Mas de la Riera i final a Sant Joan de Mediona, amb un desnivell acumulat d'uns 459 m. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Hi van prendre part els alumnes que treballen en el projecte de Custòdia del territori

El servei de Medi Ambient va convocar la setmana passada un Consell de Medi Ambient en horari escolar, per tal que hi poguessin prendre part els alumnes de les escoles que estan treballant en el projecte de Custòdia del territori -l'Escola Intermunicipal, el Col·legi Vedruna El Carme i l'IE Jacint Verdaguer-.

Article

L’Ajuntament de Girona distribuirà 25.000 cendrers portàtils reutilitzables i de butxaca entre la ciutadania a partir del mes de novembre. L’objectiu d’aquesta acció és evitar que les persones fumadores llencin les burilles al terra i embrutin la via pública. El material es repartirà a diversos equipaments municipals, sobretot als centres cívics.

Article

El deteriorament de la capa d’ozó provoca un escalfament de les capes baixes de l’atmosfera i contribueix a l’augment de la temperatura que produeix el canvi climàtic. En el Dia internacional per a la Preservació de la Capa d’Ozó, l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València reitera el seu compromís amb la reducció de les emissions de gasos contaminants a l’atmosfera per fer front a la destrucció de la capa d’ozó i combatre el canvi climàtic.

Butlletí