189 persones remunten el Camí del Riu a Sant Sadurní d’Anoia

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

13/07/2018 - 11:59

"La Remuntada" és una marxa popular de resistència no competitiva. Té un recorregut de 30 quilòmetres. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.

Al juny passat va tenir lloc "La Remuntada", una marxa popular de resistència no competitiva que es desenvolupa al llarg del Camí del Riu.

Hi van participar 189 persones, 54 més que en l'edició de l'any passat. Del total de participants, 72 persones eren de Sant Sadurní.

El fet que no fes tanta calor com l'any passat va fer la marxa més còmoda i 163 persones van aconseguir acabar-la. La primera persona en creuar la línia d'arribada la va fer en 2 hores i 52 minuts i la darrera en quasi 8 hores i 45 minuts.

Els tres participants més ràpids van ser Joan Galimany, Vicenç Vivó i Xavier Varias i Alba Palau va ser la primera dona en arribar.

La Remuntada té un recorregut de 30 quilòmetres, amb el punt de partida a Can Mas de la Riera i final a Sant Joan de Mediona, amb un desnivell acumulat d'uns 459 m. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article

S’amplien les funcions de l’Aplicació mòbil del servei de recollida porta a porta de residus implantat als municipis d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit.

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Butlletí