800 persones participen al concurs de la campanya ‘Tu Tries Bé’

08/10/2018 - 11:34

Unes 800 persones han omplert la butlleta per participar al concurs de la campanya ‘Tu Tries Bé’. Tots ells han pogut participar-hi després que els agents medi ambientals de Vic els hagin informat per millorar la tria de recollides a casa. Unes accions que s’han portat a terme en els darrers mesos a la carpa informativa ubicada a diferents punts de la ciutat. 

Aquest divendres, 5 d’octubre, s'ha efectuat el sorteig per conèixer els guanyadors de 10 vals de 20 euros per comprar als establiments de Vic Comerç i 10 lots d’entrades per l’Atlàntida.

Després d’efectuar el sorteig a la Casa Masferrer, les persones premiades tindran 15 dies per poder recollir els premis.

 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Notícia

El servei, totalment gratuït, comptarà amb l’assessorament de persones expertes i té l’objectiu de generar un espai comunitari d’autoaprenentatge

Butlletí