Activitat: Redueix la despesa energètica del teu comerç

Font: La Fàbrica del Sol

09/09/2018 - 15:39

En qualsevol empresa es porta gestió de magatzem, de vendes, d'administració, etc. S'aconsegueix amb això tenir controlades les diferents facetes i poder prendre decisions de forma encertada. Per què no fer una gestió també del consum energètic? En aquest taller proposat per la Fàbrica del Sòl t'ajudaran a descobrir si tens la tarifa més reduïda per les teves necessitats, com fer un ús eficient de determinats aparells i els aspectes a tenir en compte per a fer un diagnòstic i una gestió energètica adequada del teu negoci.

Un educador mostrarà els passos per a fer un inventari energètic del nostre negoci, com saber escollir la tarifa i la potència que necessitem i mesures per optimitzar els equips que tenim.

Preu: Gratuïta

Observacions: L'activitat té una durada d'1,5 h.

Nombre recomanat de participants: 15-20. Cal un mínim de 8 persones per a realitzar l’activitat.

Cap reserva és vàlida sense confirmació.  Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les activitats són en català i adreçades a públic adult.

Podeu sol·licitar l'activitat aquí


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Butlletí