“Assaboreix els productes de la terra”

13/09/2017 - 09:34

La gastronomia de les comarques de Barcelona és rica en sabors, diversa en productes i arrelada a la terra. Degustar, olorar, tocar, sentir prenen significat a l'assaborir els productes de la terra.

La Xarxa Productes de la Terra i Barcelona és molt més, programes impulsats i coordinats des de la Diputació de Barcelona, han editat conjuntament el vídeo “Assaboreix els productes de la terra” Al vídeo hi surten representats oficis, productes, paisatges, sabors i olors en el que és una àmplia mostra de l’activitat de la Xarxa Productes de la Terra i Barcelona és molt més en l’àmbit gastronòmic.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica s'adreça a tots els centres d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d'infants de Catalunya, amb l'objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l'agricultura i l'alimentació ecològiques i de les seves implicacions socials i ambientals, tant a nivell dels propis alumnes, com de la comunitat educativa en general.

Article

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, convoquen la segona edició del concurs Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès.

Butlletí