Barcelona s'afegeix a la campanya 'Recicla vidre per elles'

20/10/2018 - 15:36

L’Ajuntament de Barcelona se suma a la campanya “Recicla vidre per elles”, impulsada per tercer any consecutiu per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre i encarregada de la gestió del reciclatge dels envasos de vidre. D’aquesta manera es vol mobilitzar a la ciutadania a reciclar els envasos de vidre i contribuir alhora amb una causa solidària i de lluita contra el càncer de mama. Un total de 20 contenidors de color rosa es despleguen per tota la ciutat. Per cada quilo d'envasos de vidre dipositats, Ecovidrio donarà 1€ a la Fundació Solidaridad frente al cáncer, que lluita contra el càncer de mama.

Des del 10 d’octubre, i fins al dia 24, 20 contenidors de color rosa, ubicats en llocs emblemàtics de la ciutat, cridaran l’atenció dels veïns i veïnes i, per cada quilo d’envasos de vidre dipositats, Ecovidrio donarà 1€ a la Fundació Solidaridad frente al cáncer. Els contenidors es poden trobar a:
  • Plaça Joaquim Xirau
  • Carrer de Rocafort (banda Llobregat – entre Manso i Paral·lel)
  • Carrer d’Ermengarda (a l’alçada de la plaça d’Antoni Pérez i Moya)
  • Plaça Francesc Macià (Llobregat-Mar – amb l’av. Josep Tarradellas)
  • Plaça de la Molina (banda Mar)
  • Gran de Gràcia, 87
  • Plaça de Maragall
  • Via Júlia, 128
  • Plaça Orfila (davant del Districte)
  • Plaça Valentí Almirall (a l’alçada carrer de Joan de Malta)

Consulta aquí el mapa amb les ubicacions dels contenidors.

En aquesta edició, més de 60 ciutats de tot l’estat participen solidàriament en la campanya, i per tant, Ecovidrio instal·larà més de 250 contenidors de color rosa a tot el territori.

A més, Ágatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un mini iglú exclusiu per la campanya, el qual es podrà adquirir a través d’aquesta web, i tots els beneficis obtinguts aniran destinats a la Solidaridad frente al cáncer per contribuir a la prevenció, informació i sensibilització de la malaltia.

Aquesta fundació va néixer amb la necessitat d’impulsar i coordinar esforços davant el càncer de mama. La unió de voluntats i teixir una xarxa universal, obrir nous camins per millorar la qualitat de vida dels pacients i supervivents de càncer i finançar programes d’investigació, prevenció i conscienciació referent a la malaltia són alguns dels seus objectius.

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Les restes crues de verdures, fruites i flors, el marro de cafè i les restes d’infusions, les closques d’ou, els fruits secs i les restes de jardineria i horta trossejades, així com el paper de cuina i els tovallons de paper, són òptims per a fer un compostatge de qualitat. A partir del 15 d’octubre, els veïns i veïnes ja estan participant en aquesta iniciativa a través del Casal de Barri Folch i Torres, que s’encarregarà de produir un adob natural i de qualitat a partir dels propis residus orgànics del veïnat.

Article

La Nova Esquerra de l'Eixample ja disposa d'un parc de neteja del Parc de Joan Miró (abans, de l'Escorxador). Es tracta d'una infraestructura que serveix com a base d'operacions per als serveis de neteja viària i on es transfereixen i es compacten els residus provinents de la via pública.

Article

La nova contracta de neteja de l'Ajuntament de Barcelona, que entrarà en vigor el novembre del 2019, és una peça clau de l’estratègia municipal de residu zero de la ciutat. Es tracta d’una nova adjudicació per a la neteja i la recollida i gestió de residus més flexible, més transparent i adaptada a les necessitats de cada barri.​

Butlletí