Bones pràctiques ambientals pel comerç verd d'Argentona

Font: Ajuntament d'Argentona
25/04/2016 - 09:55

En el marc de la campanya "No m'emboliquis" de comerç verd a Argentona, s'ha elaborat la Guia de Bones Pràctiques Ambientals a Argentona.

Argentona ha endegat una campanya per a la promoció i difusió del comerç de proximitat, i que vetlla perquè la seva oferta comercial sigui respectuosa amb el medi ambient, reduïnt les bosses de plàstic i els envasos d'un sol ús, fomentant la venda a granel i els productes de producció local, així com el comerç just i els productes amb certificació ecològica.

En aquesta campanya hi participen la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Argentona Es Mou i l'Ajuntament d'Argentona.

Les primers actuacions que s'han dut a terme han estat les següents:


 

Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Notícia

Les bosses de plàstic de nanses ja s'han de pagar a tots els comerços

Des del 31 de març es prohibeix el lliurament gratuït de bosses de caixa o de lliurament a domicili de qualsevol material plàstic en els punts de venda de mercaderies o productes. Catalunya ha estat pionera pactant voluntàriament amb el sector comercial que aquestes bosses no siguin gratuïtes i ja s’ha aconseguit reduir-ne més d’un 50% el consum des de l’any 2007 i l’objectiu és arribar al 90% el 2020.

Notícia

La recollida selectiva es dispara per sobre del 80% a Argentona

L'ampliació del model de recollida selectiva porta a porta a tot el municipi i el trasllat de l'àrea d'emergència de residus a la deixalleria municipa ajuden a explicar el canvi.

Butlletí