Bones pràctiques ambientals pel comerç verd d'Argentona

Font: Ajuntament d'Argentona
25/04/2016 - 09:55

En el marc de la campanya "No m'emboliquis" de comerç verd a Argentona, s'ha elaborat la Guia de Bones Pràctiques Ambientals a Argentona.

Argentona ha endegat una campanya per a la promoció i difusió del comerç de proximitat, i que vetlla perquè la seva oferta comercial sigui respectuosa amb el medi ambient, reduïnt les bosses de plàstic i els envasos d'un sol ús, fomentant la venda a granel i els productes de producció local, així com el comerç just i els productes amb certificació ecològica.

En aquesta campanya hi participen la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Argentona Es Mou i l'Ajuntament d'Argentona.

Les primers actuacions que s'han dut a terme han estat les següents:


 

Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Notícia

L'ampliació del model porta a porta al Cros i els veïnats de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí i Can Ribosa suposa un salt de gairebé 23 punts en el primer quadrimestre de 2017 en comparació amb l'any passat

Notícia

Des del 31 de març es prohibeix el lliurament gratuït de bosses de caixa o de lliurament a domicili de qualsevol material plàstic en els punts de venda de mercaderies o productes. Catalunya ha estat pionera pactant voluntàriament amb el sector comercial que aquestes bosses no siguin gratuïtes i ja s’ha aconseguit reduir-ne més d’un 50% el consum des de l’any 2007 i l’objectiu és arribar al 90% el 2020.

Butlletí