Bones pràctiques ambientals pel comerç verd d'Argentona

Font: Ajuntament d'Argentona
25/04/2016 - 09:55

En el marc de la campanya "No m'emboliquis" de comerç verd a Argentona, s'ha elaborat la Guia de Bones Pràctiques Ambientals a Argentona.

Argentona ha endegat una campanya per a la promoció i difusió del comerç de proximitat, i que vetlla perquè la seva oferta comercial sigui respectuosa amb el medi ambient, reduïnt les bosses de plàstic i els envasos d'un sol ús, fomentant la venda a granel i els productes de producció local, així com el comerç just i els productes amb certificació ecològica.

En aquesta campanya hi participen la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Argentona Es Mou i l'Ajuntament d'Argentona.

Les primers actuacions que s'han dut a terme han estat les següents:


 

Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Article

Quan fas la compra, penses com pots evitar residus innecessaris? T'animam a comprar productes a granel, evitar plàstics i portar el teu envàs per productes frescos. Entre tots podem pressionar a la indústria per evitar sobre-envasat dels productes...

Notícia

L'ampliació del model porta a porta al Cros i els veïnats de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí i Can Ribosa suposa un salt de gairebé 23 punts en el primer quadrimestre de 2017 en comparació amb l'any passat

Butlletí