Bones pràctiques ambientals pel comerç verd d'Argentona

Font: Ajuntament d'Argentona
25/04/2016 - 09:55

En el marc de la campanya "No m'emboliquis" de comerç verd a Argentona, s'ha elaborat la Guia de Bones Pràctiques Ambientals a Argentona.

Argentona ha endegat una campanya per a la promoció i difusió del comerç de proximitat, i que vetlla perquè la seva oferta comercial sigui respectuosa amb el medi ambient, reduïnt les bosses de plàstic i els envasos d'un sol ús, fomentant la venda a granel i els productes de producció local, així com el comerç just i els productes amb certificació ecològica.

En aquesta campanya hi participen la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Argentona Es Mou i l'Ajuntament d'Argentona.

Les primers actuacions que s'han dut a terme han estat les següents:


 

Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Notícia

Un projecte de la Diputació de Barcelona permet estalviar més de 27.000 bosses de plàstic als mercats municipals en un mes.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí