Bones pràctiques ambientals pel comerç verd d'Argentona

Font: Ajuntament d'Argentona
25/04/2016 - 09:55

En el marc de la campanya "No m'emboliquis" de comerç verd a Argentona, s'ha elaborat la Guia de Bones Pràctiques Ambientals a Argentona.

Argentona ha endegat una campanya per a la promoció i difusió del comerç de proximitat, i que vetlla perquè la seva oferta comercial sigui respectuosa amb el medi ambient, reduïnt les bosses de plàstic i els envasos d'un sol ús, fomentant la venda a granel i els productes de producció local, així com el comerç just i els productes amb certificació ecològica.

En aquesta campanya hi participen la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Argentona Es Mou i l'Ajuntament d'Argentona.

Les primers actuacions que s'han dut a terme han estat les següents:


 

Municipis: 
MaresmeArgentona

Relacionats

Notícia

L'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Vilassar de Dalt han regalat, durant aquestes festes, bosses reutilitzables a totes les persones que han compriat als comerços adherits. Les bosses de plàstic -que ara s'han de pagar a tots els comerços- poden trigar entre 200 i 400 anys a degradar-se.

Notícia

Una cinquantena de voluntaris van participar en una nova jornada popular de neteja de l'entorn del municipi el dissabte 25 de novembre dins del ‘Clean up-day’, una jornada europea de neteja d’espais naturals, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Article

Quan fas la compra, penses com pots evitar residus innecessaris? T'animam a comprar productes a granel, evitar plàstics i portar el teu envàs per productes frescos. Entre tots podem pressionar a la indústria per evitar sobre-envasat dels productes...

Butlletí