Contenidors blaus per cartró personalitzats

13/07/2018 - 11:50

Sant Fruitós de Bages aposta per l’art urbà i pel reciclatge. Des del més de maig, s’han instal·lat tres contenidors blaus destinats al reciclatge de paper i cartró, que es troben personalitzats.

Els contenidors, han estat pintats per l’artista local Clara Oliveres, que els hi ha donat vida amb el dibuix d’un personatge que convida a reciclar paper.

Els contenidors s’han ubicat a la zona del Nexe-Espai de Cultura, i a les escoles Pla del Puig i Monsenyor Gibert. Així, es vol combinar art i mobiliari urbà per acostar el reciclatge de paper i cartró a la ciutadania tot millorant el reciclatge al municipi.


 

Municipis: 
BagesSant Fruitós de Bages

Relacionats

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Notícia

La implantació del nou model als equipaments de la ciutat ha començat aquesta setmana i es farà de manera progressiva. Es recolliran sis fraccions diferenciades: envasos, orgànica, paper i cartró, vidre, fracció resta i tèxtil sanitari, que per primera vegada es recollirà de manera separada

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Butlletí