El carrer del Pla de Sant Feliu de Llobregat acollirà 42 horts urbans de lloguer

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

14/09/2018 - 13:15

L'Ajuntament habilitarà 42 horts urbans ecològics situats al carrer del Pla que es llogaran a preus econòmics entre els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin. Els horts s'ubicaran en el terreny situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Rupert Lladó, i comptaran amb una superfície aproximada de 40 metres quadrats, amb una taquilla per a eines cada dues parcel·les. 

D'aquesta manera l'Ajuntament manté i amplia el seu compromís amb diversos col·lectius de persones que havien sol·licitat a l'Ajuntament la posada en marxa d'un projecte d'horts urbans, i que entre altres iniciatives va possibilitar la creació de 49 d'aquests horts al carrer General Manso al 2015. En aquest cas, el projecte estarà gestionat i dinamitzat per la cooperativa Tarpuna.

L'adjudicació dels horts es farà per ordre d'inscripció. El registre es podrà realitzar a partir del dia 17 de setembre a les 8 del matí de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web de l'Ajuntament. Cal estar empadronat a Sant Feliu per poder inscriure's. Les persones beneficiàries podran treballar la seva parcel·la durant un any, amb possibilitat de prorrogar l'arrendament sempre que es compleixi la normativa i es participi activament en el projecte, fins a un màxim de 3 anys.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Butlletí