El Consell Comarcal del Baix Penedès contracta 31 persones per informar la ciutadania sobre com reciclar bé

Font: Ràdio i Televisió El Vendrell

14/09/2018 - 09:59

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha contractat 31 persones que estaven a l’atur per informar la ciutadania sobre com reciclar correctament. Al mateix temps recullen dades que serviran per examinar els punts febles en recollida selectiva al Baix Penedès, una de les comarques que més residus genera i que menys recicla de Catalunya. La iniciativa és pionera a Catalunya.

El Baix Penedès està a la cua del reciclatge a Catalunya i al mateix temps encapçala la llista de més persones aturades. Són dues problemàtiques que s’intenten abordar en un nou Pla d’Ocupació del Consell Comarcal finançat pel SOC.

S’ha contractat 31 persones que estaven a l’atur per informar la ciutadania sobre com reciclar correctament. Al mateix temps recullen dades que serviran per examinar els punts febles en recollida selectiva al Baix Penedès. La iniciativa és pionera a Catalunya.

Podeu veure el vídeo de la presentació clickant a la imatge

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Article

Una proposta organitzada pel Ribera, amb la col·laboració de la Fundació Rubricatus i del grup "A tota màquina".

Butlletí