El Consistori Infantil de Vic presenta la campanya de sensibilització ambiental a l’alcaldessa

14/06/2018 - 08:48

La campanya, que està formada per dos vídeos que fan referència a l’abocament de residus al vàter i el desbordament dels contenidors, respon a l’encàrrec que els va fer l’alcaldessa a principi de curs

A principi de curs, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va encomanar al consistori infantil 2017-18 que treballessin en una campanya de sensibilització ciutadana sobre els principals problemes mediambientals. Ahir, en la sessió de clausura del consistori infantil, els seus membres van presentar a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el fruit del treball realitzat al llarg de l’any en aquest sentit, i que es va materialitzar en l’edició de dos vídeos centrats en l’abocament de residus al vàter i el desbordament de contenidors.

Erra va felicitar el consistori infantil per la qualitat del treball realitzat i va subratllar que aquest òrgan és una forma “per donar veu als nens i nenes de la ciutat de Vic, a més d’una oportunitat per treballar el valor de la coresponsabilitat”, per tal de “construir entre tots una ciutat millor”.

 

Visites a l’Ajuntament

Durant el curs escolar, les escoles han fet una visita a l’Ajuntament amb l’alcaldessa Anna Erra per conèixer-ne el funcionament amb la resta de companys de classe. Han parlat amb l’alcaldessa, li han pogut fer preguntes, i han visitat algunes de les sales més emblemàtiques de la casa consistorial.


 

Municipis: 
OsonaVic

Relacionats

Article

Els centres educatius de la Mancomunitat La Plana han realitzant diverses accions i activitats de sensibilització, en motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, adreçades als alumnes i a tota la comunitat educativa.

Notícia

Iniciativa per reduir la generació de residus en les festes i esdeveniments a Barcelona i Vic.

Notícia

Els informadors ambientals, conjuntament amb els agents cívics i la Guàrdia Urbana, han tramitat 12 sancions per utilitzar de forma indeguda els contenidors de Vic

Butlletí