El Escarabajo Verde: "Sedientos de Verde"

Font: RTVE

29/10/2018 - 09:21

Cada vegada més gent viu a grans ciutats. El nostre estil de vida ens ha apartat de la natura, però sembla que per molt que ens distanciem, necessitem tenir-la a prop. En aquest reportatge els periodistes de "El Escarabajo Verde" es pregunten el perquè d'aquesta necessitat, quines conseqüències té en nosaltres i com podem fer compatible la vida urbana i natural. Aquest és possiblement el repte més important que tenen al davant les ciutats avui dia.

Per a tractar aquest tema es visita una capital, Vitoria-Gasteiz, que és referent en això, i altres, com Barcelona i L'Hospitalet, que per les seves característiques tenen més dificultats. Els propis ciutadans són conscients de la importància del verd i tracten de mantenir el contacte amb la natura. Alguns experts ens ajudaran a entendre quins efectes pot tenir sobre la nostra salut.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

L'Ajuntament de Manlleu ha obert una plataforma de ciutat intel·ligent on consultar dades en temps real: Les rutes que realitza el servei de neteja viària, la petjada de carboni dels vehicles de recollida de residus o el visor de la qualitat de l’aire entre d’altres.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí