El Premi Medi Ambient de la Generalitat dedicat aquest any a l'energia

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat
10/04/2012 - 00:00

Fins l'11 de maig de 2012, a les 14 h es poden presentar candidatures al Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, el qual vol reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient.

En aquesta convocatòria 2012, hi poden optar projectes, iniciatives i trajectòries que s'hagin desenvolupat i/o aplicat totalment o parcialment a Catalunya en l'àmbit temàtic de l'energia sostenible i, més concretament, projectes o iniciatives relacionats amb fonts energètiques distribuïdes, i  també l'estalvi i l'eficiència energètica, objectius que són fonamentals per poder fent front al repte que suposa el canvi climàtic i la transició cap a una economia hipocarbònica menys vulnerable als seus impactes.

Cal destacar que el Premi té tres modalitats:
1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació 
2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient
3. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient

La modalitat Trajectòries de protecció i millora del medi ambient s'atorgarà en qualsevol àmbit d'actuació.

Respecte a la dotació, el Premi Medi Ambient 2012 de la Generalitat de Catalunya consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat econòmica següent:

1) Projectes de recerca, desenvolupament i innovació, 28.000 euros.
2) Iniciatives de protecció i millora del medi ambient, 14.000 euros.
3) Trajectòries de protecció i millora del medi ambient, 14.000 euros.

La data límit de presentació de candidatures és l'11 de maig de 2012, a les 14 h. I el Premi es lliurarà en l'acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 5 de juny de 2012.
Trobareu més informació a: www.gencat.cat/territori/premismediambient

AdjuntMida
Image icon premi-ma.jpg72.22 KB

Relacionats

Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí