El primer carril bici interurbà Barcelona-Esplugues serà una realitat els propers mesos

Font: betevé

13/04/2017 - 11:46

Barcelona estrenarà aquest estiu el seu primer carril bici interurbà. Es tracta d’una via pedalable per a bicicletes i vianants que comunicarà la Diagonal amb Esplugues de Llobregat. Amb aquesta via es vol fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i eficient. El 2016, els desplaçaments amb bicicleta a Barcelona es van incrementar un 14 %.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEsplugues de Llobregat
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Universitat de Barcelona promou la mobilitat sostenible entre els seus treballadors i treballadores durant els desplaçaments laborals, gràcies a la Flota UBici, una iniciativa reconeguda com a una de les Bones idees per canviar el món de 2022. Voleu conèixer tots els detalls?

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí