El programa Agenda 21 de Sabadell ofereix nous materials audiovisuals d'educació ambiental

Font: Ajuntament de Sabadell
28/01/2013 - 00:00

Amb l'objectiu de difondre bones pràctiques de sostenibilitat en l'àmbit educatiu el programa Agenda 21 Escolar de l'Ajuntament de Sabadell conjuntament amb la Unitat Departamental d'Audiovisual i Gràfic de l'Escola Superior de Disseny (ESDi) ha realitzat un Material pedagògic audiovisual. Aquest material, emmarcat a la campanya Som Agenda 21 Escolar!, consta de tres càpsules audiovisuals divulgatives sobre els projectes, les actuacions i les millores ambientals realitzades a centres educatius de Sabadell.

Titulades "Treballem l'hort escolar", "Re-inventem els residus" i "Gestionem l'aigua i l'energia", les càpsules recullen la curiositat, el descobriment, la cooperació, el respecte i la il·lusió dels veritables protagonistes -els nens i nenes de les escoles- i el professorat. Ells ens expliquen i ens mostren en primera persona les seves vivències: la plantació de faves, la collita de pastanagues, la fàbrica de paper, les funcions del "delegat verd", l'estalvi d'energia, la creació de compost...

Podeu accedir a aquest material en format digital a través de la plataforma de vídeos oberta VIMEO, fent recerca de les tres càpsules sota l'etiqueta som agenda 21 escolar o des de la pròpia web de l'Agenda 21.

Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Article

L’Ajuntament de Sabadell instal·la semàfors de terra i balises lluminoses per reforçar la seguretat dels vianants.

Butlletí