"Els costos de la contaminació"

Reportatge del programa Valor Afegit de TV3
07/04/2017 - 12:10

La batalla contra la contaminació avança amb mesures contundents, com les que s'han pres a Barcelona o les sentències pel "diesel gate". Però xoca amb poderosos interessos econòmics, que veuen perillar beneficis i llocs de treball. I solucions com el cotxe elèctric troben traves i retards, fins i tot des de les administracions.


Categories: 

Relacionats

Article

Un cercador permet saber l'etiqueta ambiental de cada vehicle

Un aplicatiu de la AMB permet que tots els ciutadans de l'Estat espanyol coneguin el tipus d'etiqueta ambiental de la DGT que correspon al seu vehicle.

L'AMB ha llançat un senzill aplicatiu que permet que tots els ciutadans de l'Estat espanyol coneguin el tipus d'etiqueta ambiental de la DGT que correspon al seu vehicle. Aquests adhesius són l'instrument que serveix per classificar els vehicles segons el grau de contaminació que generen i que està facilitant a les administracions competents, com és el cas de l'AMB, la restricció de la circulació dels vehicles més contaminants.

Article

Breathelife. Una eina per saber si la teva ciutat #RespiraVida

Reduir a la meitat el nombre de morts que cada any provoca la contaminació abans de 2030. Aquest és el principal objectiu de la campanya “Respira la vida”. Liderada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Coalició Clima i Aire Net (CCAC) pretén mobilitzar ciutats i particulars per protegir la seva salut i la del planeta dels efectes de la contaminació atmosfèrica.

Butlletí