Els programes d'educació ambiental al Prat fan 30 anys

02/02/2017 - 13:05

Ara fa 30 anys que es van iniciar els programes d'educació ambiental al Prat, amb l'objectiu de donar a conèixer els valors del nostre territori i promoure comportaments de protecció i respecte cap a l'entorn natural i el medi ambient urbà.

S'han fet més de 50 activitats que han arribat a unes 500.000 persones.

Han estat 30 anys ininterromputs, amb més de 50 activitats que treballen el medi ambient des de diferents àmbits, que han permès arribar a gairebé 500.000 persones i han convertit el Prat en un dels municipis amb un dels programes d'educació ambiental més antics del país. És, de fet, el més antic dels que encara funcionen.

Al llarg del 2017 i per celebrar els 30 anys es faran algunes activitats especials, en el marc del programa d’educació ambiental, dirigides a l'alumnat de la ciutat, i també actes ciutadans amb l’objectiu de difondre hàbits i conductes que siguin respectuoses amb la resta de la ciutadania, amb l’entorn natural i amb el medi ambient urbà.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Article

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Article

El III Fòrum Ambiental Escolar del Prat reuneix més de 60 participants. La trobada, la primera després de la pandèmia, té l’objectiu de compartir projectes que es duen a terme als centres escolars de la ciutat.

Butlletí