Els residus són cosa de totes i tots

Cardedeu edita un vídeo informatiu sobre residus
02/02/2018 - 21:08

La píndola, de poc més d'un minut, informa amb to divertit de com llençar adequadament les deixalles al contenidor o com generar el mínim de residus.

L'Ajuntament de Cardedeu ha editat un vídeo que convida a prendre consciència i actuar adequadament pel que fa a la generació de residus i el reciclatge. Es pot visualitzar al canal de Youtube del consistori (enllaç adjunt) amb el títol "Els residus són cosa de totes i tots". També es pot trobar a les xarxes socials de l'Ajuntament: Facebook, Twitter i Instagram.

Amb un to divertit i al mateix temps informatiu, el vídeo dóna pautes per generar el mínim de brossa per aconseguir el residu zero, a més de donar indicacions de com llençar les deixalles dins els contenidors, o informar de la bonificació en la taxa d'escombraries si es fa un mínim de 5 aportacions anuals a la deixalleria.

La píndola ha estat elaborada amb la col·laboració de Ràdio Televisió Cardedeu. D'acord amb el conveni anual entre l'associació i l'Ajuntament de Cardedeu, la televisió local produeix entre 3 i 6 píndoles audiovisuals divulgatives de bones pràctiques ciutadanes o informatives del serveis municipals.


 

Categories: 
Municipis: 
Val d'Aran
Vallès OrientalCardedeu

Relacionats

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Notícia

L’ampliació de 4 a 10 centres educatius participants en el Projecte Olinet ha permès recollir 1.851 litres d’oli usat durant 2023. La xifra duplica de llarg els 733 litres aconseguits l’any anterior

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí