Els xefs de l’energia renovable

01/12/2017 - 22:23

Un total de 133 cuines solars s’han repartit a 51 centres educatius d’Escoles + Sostenibles, un recurs sostenible per a la cocció d’aliments.

Les cuines solars són artefactes amb un sistema de cocció de menjar basat en la captura dels rajos emesos pel sol i no utilitza cap combustible. Aquestes cuines solars de cartró s'escalfen fins a 200ºC en 30 segons i per les seves característiques poden ser molt útils en tallers, experiments, festes, etc. dels vostres centres educatius. 

Entrega i taller de cuines solars” és una formació organitzada per Escoles + Sostenibles, a través de la qual s’han repartit 133 cuines solars a 51 centres educatius del programa.

L'Escola EE Rel ha explicat que ja ha fet el muntatge de la cuina a la seva terrassa i que han cuinat un pizza boníssima. 


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Fa 10 dies que treballa a la ciutat, i és la plasmació del concepte de ciutat verda del seu propietari, en Syed Junaid

Article

La comunitat escolar de centres integrats a la xarxa Escoles + Sostenibles ha celebrat l’acte de cloenda del curs 2017-2018 amb la participació de 210 nois i noies i 50 professors de 31 centres de secundària.

Article

La iniciativa s’emmarca dins del projecte europeu ASSIST, que busca solucions tècniques i socials per a aquest problema. Prop de 90 professionals podran identificar i gestionar situacions de vulnerabilitat energètica.

Butlletí