Els xefs de l’energia renovable

01/12/2017 - 22:23

Un total de 133 cuines solars s’han repartit a 51 centres educatius d’Escoles + Sostenibles, un recurs sostenible per a la cocció d’aliments.

Les cuines solars són artefactes amb un sistema de cocció de menjar basat en la captura dels rajos emesos pel sol i no utilitza cap combustible. Aquestes cuines solars de cartró s'escalfen fins a 200ºC en 30 segons i per les seves característiques poden ser molt útils en tallers, experiments, festes, etc. dels vostres centres educatius. 

Entrega i taller de cuines solars” és una formació organitzada per Escoles + Sostenibles, a través de la qual s’han repartit 133 cuines solars a 51 centres educatius del programa.

L'Escola EE Rel ha explicat que ja ha fet el muntatge de la cuina a la seva terrassa i que han cuinat un pizza boníssima. 


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Seguiment de la Marató a l'Escola Serra i Hunter‏

Les accions de la Marató s'han aplicat per part de 12 ajuntaments en més de 60 equipaments. Gràcies a la implicació de 2.000 treballadors, 10.000 alumnes i 100.000 s'han aconseguit uns estalvis d'energia, aigua i emissions de CO2, i de 81.506,75 € que es destinaran a la lluita contra la pobresa energètica.

Article

Aquesta Marató és més que una iniciativa d’estalvi energètic. Per una banda es sensibilitza als alumnes, treballadors i usuaris dels equipaments municipals que hi participen sobre l’ús i el consum de l’energia. I per una altra, l’estalvi econòmic assolit es destina a l’ajut de llars en situació de pobresa energètica.

Butlletí