En Peyu explica als anoiencs el nou model de recollida porta a porta

Font: AnoiaVerda

04/05/2018 - 22:23

Setze municipis de la comarca de l'Anoia estrenaran enguany el sistema de recollida de residus porta a porta. L'objectiu és que la comarca deixi de ser la que menys recicla de Catalunya.

La recollida selectiva porta a porta a l'Anoia està a punt de començar i el Consell comarcal de l'Anoia estrena el nou web http://www.anoiaverda.cat  on podreu consultar tota la informació: el model de recollida de cada municipi, el kit del material #portaaporta, l'agenda de les xerrades... 

El model de recollida s’adapta a les característiques del territori, aposta per la corresponsabilització, garanteix la millora dels resultats de recollida selectiva i facilita la futura implantació del Pagament per Generació.


 

Categories: 
Municipis: 
Anoia

Relacionats

Notícia

Sant Martí de Tous i Jorba són els primers municipis de l’Anoia on s’ha estrenat, dilluns 7 de maig, la recollida d’escombraries porta a porta. D’aquesta manera, el Consell Comarcal comença a implantar aquest nou sistema per fer el reciclatge dels residus i anirà arribant de manera esglaonada als 16 municipis que s’hi han sumat.
Notícia

Abans de l’estiu entra en vigor un nou model de recollida de residus que implementa el Consell Comarcal de l’Anoia a 16 municipis de la comarca. Per donar a conèixer la importància d’aquest canvi i els seus punts clau, diverses escoles i institucions de la comarca han participat en un projecte educatiu que també contemplava la participació a un concurs.

Notícia

Reunió explicativa amb les famílies voluntàries ac

Capellades ha posat en marxa les trobades amb les deu famílies que s'han inscrit com a voluntàries per participar a la prova pilot que l'Ajuntament vol portar a terme del nou sistema de recollida de brossa porta a porta.

Butlletí