En Peyu explica als anoiencs el nou model de recollida porta a porta

Font: AnoiaVerda

04/05/2018 - 22:23

Setze municipis de la comarca de l'Anoia estrenaran enguany el sistema de recollida de residus porta a porta. L'objectiu és que la comarca deixi de ser la que menys recicla de Catalunya.

La recollida selectiva porta a porta a l'Anoia està a punt de començar i el Consell comarcal de l'Anoia estrena el nou web http://www.anoiaverda.cat  on podreu consultar tota la informació: el model de recollida de cada municipi, el kit del material #portaaporta, l'agenda de les xerrades... 

El model de recollida s’adapta a les característiques del territori, aposta per la corresponsabilització, garanteix la millora dels resultats de recollida selectiva i facilita la futura implantació del Pagament per Generació.


 

Categories: 
Municipis: 
Anoia

Relacionats

Notícia
El 18 de juny Capellades va començar el servei de recollida de residus Porta a Porta.

Aquest sistema s’ha implementat amb l’objectiu d’augmentar els nivells de reciclatge, que eren molt baixos. De moment, en un mes, s’ha incrementat fins al 80% la recollida selectiva de residus, gràcies a la col·laboració de tots els veïns i veïnes.

Notícia

El nou sistema de recollida d'escombraries es va posar en funcionament el 25 de juny i s'implanta a tot el municipi d'Argençola. 

Notícia

El 18 de juny ha començat el servei de recollida d’escombraries Porta a Porta a Capellades.

Butlletí