Es convoca el Premi Medi Ambient CILMA 2017

Font: CILMA

14/03/2017 - 13:16

El Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA) presenta una nova edició del Premi medi ambient del CILMA 2017 que vol reconèixer les actuacions en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat de les comarques gironines dutes a terme durant l’any 2016 en les categories de residus, aigua, biodiversitat i paisatge, energia, i mobilitat.

Us agradaria difondre a la ciutadania una actuació de l’Ajuntament/Consell Comarcal que hagueu realitzat aquest 2016 amb un vídeo a les xarxes socials?

Trobeu interessant poder conèixer en directe l’experiència de la ciutat de Freiburg (Alemanya) amb un model de desenvolupament urbà sostenible?

El CILMA estrena una nova edició del Premi medi ambient del CILMA 2017 que vol reconèixer les actuacions en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat de les comarques gironines dutes a terme durant l’any 2016 en les categories de residus, aigua, biodiversitat i paisatge, energia, i mobilitat.

Els ens locals poden guanyar la difusió de la seva actuació a les xarxes socials i un viatge organitzat a Freiburg, referent en gestió ambiental a Europa.

En el següent enllaç es pot accedir a les bases del premi i al formulari en línia per presentar les candidatures de forma senzilla i pràctica:

Bases Premi Medi Ambient CILMA 2017

Formulari en línia per presentar candidatura

Programa provisional de la visita tècnica a Freiburg

El termini per a presentar les candidatures finalitzarà el 22 de març.


 

Categories: 
Municipis: 
GironèsGirona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Butlletí