Estudiant, ja t’has inscrit al Recircula Challenge?

Font: Generalitat de Catalunya

11/12/2018 - 17:35

La UPC i l'AMB llancen el repte 2019 de la 1a edició de la competició Recircula Challenge-From waste to resource, adreçada a l’estudiantat universitari. Recircula Challenge és una competició que vol posar a prova equips d'estudiants per tal que proposin solucions a reptes reals i urgents de l'economia circular. El repte d'aquesta edició gira al voltant dels films i les bosses de plàstic.

Per saber més sobre la competició i poder-se inscriure, podeu consultar a la pàgina web la informació sobre els requisits per participar-hi, les fases i els premis i reconeixement que rebran tant les persones participants com les guanyadores.

L'esdeveniment es configura com una de les activitats principals i amb periodicitat anual que formarà part del nou Hub-Recircula, impulsat per la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb seu al Campus Diagonal-Besòs.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí