Foment del consum conscient i responsable amb ‘Renova la teva roba’

06/11/2017 - 10:42

Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el ‘Renova la teva roba’, una iniciativa que fomenta el consum conscient i responsable i la prevenció de residus donant una segona segona vida a la roba.

La iniciativa està promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

S’hi poden triar un total de 25 punts d’intercanvi per tot Barcelona, i on portar la roba vella. A canvi, s’hi donen cupons “Renoves” amb la puntuació corresponent que després es poden intercanviar per altres peces de roba a qualsevol punt de la xarxa, amb dies de recollida i d’intercanvi que es poden consultar en el document adjunt.

NORMES DE FUNCIONAMENT
1) en el lliurament de roba s’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics, 2 com a màxim) per persona
2) la roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques
3) només s’acceptarà roba de vestir (ni sabates, ni roba interior o de la llar)
4) la roba recollida serà bescanviada per “renoves” que seran utilitzats després per poder fer l’intercanvi (no es podran utilitzar “renoves” d’altres edicions)
5) en el cas de roba de nadons les limitacions seran les mateixes

Paral·lelament a l’intercanvi hi ha un programa d’activitats, sobretot tallers, relacionades amb la prevenció de residus que es pot consultar en el document adjunt.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Butlletí