Foment del consum conscient i responsable amb ‘Renova la teva roba’

06/11/2017 - 10:42

Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el ‘Renova la teva roba’, una iniciativa que fomenta el consum conscient i responsable i la prevenció de residus donant una segona segona vida a la roba.

La iniciativa està promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

S’hi poden triar un total de 25 punts d’intercanvi per tot Barcelona, i on portar la roba vella. A canvi, s’hi donen cupons “Renoves” amb la puntuació corresponent que després es poden intercanviar per altres peces de roba a qualsevol punt de la xarxa, amb dies de recollida i d’intercanvi que es poden consultar en el document adjunt.

NORMES DE FUNCIONAMENT
1) en el lliurament de roba s’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics, 2 com a màxim) per persona
2) la roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques
3) només s’acceptarà roba de vestir (ni sabates, ni roba interior o de la llar)
4) la roba recollida serà bescanviada per “renoves” que seran utilitzats després per poder fer l’intercanvi (no es podran utilitzar “renoves” d’altres edicions)
5) en el cas de roba de nadons les limitacions seran les mateixes

Paral·lelament a l’intercanvi hi ha un programa d’activitats, sobretot tallers, relacionades amb la prevenció de residus que es pot consultar en el document adjunt.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Acte
21/11/2018 - 08:30
Campus de la Ciutadella de la UPF C. Ramon Trias Fargas, 25-27 08005 Barcelona
Notícia

Iniciativa per reduir la generació de residus en les festes i esdeveniments a Barcelona i Vic.

Notícia

El Wolrd Clean Up s'ha celebrat el 15 de setembre a més de 150 països que participen en una iniciativa per netejar espais verds, amb la qual es vol conscienciar del gran problema que suposa la brossa per al medi ambient. Des de París, fins a països com l'Índia o, més a prop, a les Illes Balears, milions de voluntaris han treballat per evidenciar aquest perill comú a tot el món.

Butlletí