Guia d'experts i d'expertes de la UAB

Font: UAB

31/12/2018 - 13:03

La UAB posa a disposició dels mitjans de comunicació un directori d’expertes i d’experts per tal d’apropar el coneixement de la Universitat a la societat. La guia compta amb una eina de cerca per accedir a la informació del personal docent i investigador que ofereix la seva expertesa.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa la nova Guia d’experts i d’expertes de la UAB, un directori per fomentar la transferència de coneixement a la societat, en especial als mitjans de comunicació.

La nova eina, en fase de consolidació, està disponible en català, castellà i anglès. Permet cercar personal investigador expert en determinades temàtiques per mitjà de paraules clau, o bé directament pel nom de l’investigador o investigadora. El resultat mostra una breu descripció del camp d’expertesa de la persona, les paraules clau que identifiquen la seva activitat, així com el departament i l’àrea a què està adscrita, la informació per contactar-ne i un enllaç a la seva fitxa a la base de dades internacional d’identificadors ORCID (Open Researcher and Contributor ID), amb informació més detallada de la seva activitat acadèmica i investigadora.

Enllaç: Guia d’experts i d’expertes de la UAB

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí