I tu, com et mous?

Font: Diputació de Barcelona

05/05/2017 - 14:53

Com et desplaces per anar i tornar de la feina? En cotxe, moto, bicicleta, transport públic o a peu?

Les bicicletes cada vegada estan més presents en els desplaçaments in itinere. Són vehicles molt pràctics, fàcils d’utilitzar i faciliten els desplaçaments sense haver de patir els típics embussos de trànsit dels carrers més congestionats. A més, són molt ecològics, perquè com que no emeten gasos tòxics, cuiden el medi ambient i contribueixen que les persones facin exercici i adoptin un estil de vida més saludable.

Està comprovat que la bicicleta és un dels millors aliats dels nuclis urbans. No obstant això, cal que tinguis present aquestes recomanacions:

Si et mous en bici per anar i tornar a la feina, recorda: 


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Consells per evitar situacions de risc i millorar la convivència entre la bicicleta i el TRAM.

Article

La campanya "La bici, el vehicle urbà eficient", impulsada per la Red de Ciudades por la Bicicleta, consta d'opis i banderoles.

El proper mes de setembre, durant els dies 16 al 22, tindrà lloc la Setmana Europea de la Mobilitat. En aquesta edició, la bicicleta i, especialment, la bicicleta pública, tindrà un paper molt important.

Aquesta campanya s'ofereix als associats de la Red de Ciudades por la Bicicleta. La Diputació de Barcelona, en tant que soci de la Red, ofereix el material a tots els municipis de la província de Barcelona amb els models següents:

Model Banderola

Model Opi

Notícia
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, passejant pel recorregut del camí

La via, als barris del Pont Major i Campdorà, enllaçarà amb la que també es farà a Celrà, tindrà uns 3 quilòmetres i es farà gràcies en part a una subvenció europea de gairebé 360.000 euros. El nou carril bici permetrà "donar empenta a la mobilitat sostenible" i al mateix temps és l'exemple de la "cooperació" entre Girona i els diferents municipis de l'àrea urbana.

Butlletí