Informació sobre el mosquit tigre

Font: Ajuntament de Reus
20/05/2016 - 09:15

Tríptic amb consells i mètodes per evitar la proliferació del mosquit trigre, elaborat en el marc d'una campanya a Reus.

La regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus està duent a terme una campanya informativa a la ciutadania amb l’objectiu de prevenir i assessorar als veïns de la ciutat sobre els mètodes de control de l'expansió del mosquit tigre. Aquesta campanya va començar el dia 9 de maig i finalitzarà el dia 27 de maig.

Amb la campanya informativa, es distribuiran 1.000 tríptics amb consells i mètodes per evitar acumulacions d'aigua —ja que es considera l’acció més efectiva per evitar la posta d'ous i el creixement de les larves—, com evitar picades i com curar-les.

Aquesta acció es reforçarà, preferentment, en les zones de la ciutat amb més presència d’habitatges unifamiliars amb de piscines. També es visitaran i s'informarà als establiments de venda de flors i diferents clubs esportius de la ciutat. L’Ajuntament ha contractat una empresa per dur a terme la campanya.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix CampReus
Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon Fulletó informatiu399.43 KB

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Reus ha elaborat la guia “A Reus, festes sostenibles” amb l’objectiu d’oferir idees i recomanacions als organitzadors d’esdeveniments a la ciutat per tal d’aconseguir unes festes més respectuoses amb el medi ambient.

Article

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge.

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Butlletí