La biodiversitat alça el vol al Remolar i la Torre-roja, de Viladecans, en el Dia dels Ocells

Font: Ajuntament de Viladecans

20/10/2018 - 14:07

El 7 d'octubre s’ha celebrat el Dia Mundial dels Ocells i Viladecans s'ha bolcat amb el medi ambient amb una doble celebració molt especial.

D'una banda, al parc de la Torre-roja, famílies i sobretot la canalla han començat la plantació d'un nou jardí al costat de la Jugatecaambiental, el qual esdevindrà un espai per papallones. Es tracta d'un projecte impulsat per l'AMB en conjunció amb l'Ajuntament de Viladecans, amb el què es busca posar en valor els beneficis d'una biodiversitat rica en els parcs metropolitans de l'àrea de Barcelona.

Per l'altra banda, al Remolar, s'hi han realitzat activitats dirigides amb motiu del Dia Internacional dels Ocells, en què els visitants han pogut fer un cop d'ull a la diversitat d'aus que poblen aquest espai natural i, a més, han pogut veure en directe l'anellament científic de petits ocells, als quals després han ajudat a alliberar. Tot, com és costum, amb la ferma intenció de posar encara més en valor el Remolar com un espai de biodiversitat únic i un dels punts naturals més destacats de la ciutat.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Butlletí