La caldera de biomassa d'Ullastrell permet rebaixar la factura elèctrica en 1.000 € en un mes

Font: Ajuntament d'Ullastrell
23/02/2016 - 09:23

Al municipi d'Ullastrell, la factura elèctrica de La Llar d'Infants El Cucut del passat mes de gener es va veure reduida en més de mil euros respecte el mateix període de l'any passat.

Dada, en gran part atribuible a la recent instal·lació d'una caldera de biomassa a la llar d'infants. En aquest sentit les xifres de la factura de llum són les següents:

Factura període 31/12/14 - 31/01/15, sense caldera Biomassa instal•lada 1.584,27€

Factura període 31/12/15 - 31/01/16, amb caldera Biomassa instal·lada       549,01€

A part de la notable reducció del consum elèctric, i del cost de la respectiva factura, amb la nova instal.lació de la caldera de biomassa també s'ha aconseguit:

  • Mantenir la temperatura de confort.
  • Utilitzar energies alternatives i optimitzar-ne la gestió.
  • Disposar dels serveis d'una empresa local, tant d'assessorament, com de la instal·lació de la caldera.
  • Si la reducció de consum dels propers mesos es manté en aquesta línia, l'instal·lació de la caldera podria veure's amortitzada aquest mateix any.
Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalUllastrell
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Butlletí