La campanya de reciclatge Reciclos, pionera a tota Catalunya, començarà la prova pilot a la comarca del Pla de l'Estany

Font: Consell Comarcal del Pla de l'Estany

11/12/2018 - 18:00

La seu del Consell comarcal del Pla de l’Estany acull la presentació sobre el projecte Reciclos a càrrec de Denisa Gibovic. La prova pilot es realitzarà per 1r cop a la comarca del Pla de l’Estany i consistirà en recompensar a les famílies que reciclen adequadament els envasos destinats al contenidor groc.

Mitjançant una aplicació per el telèfon mòbil cada vegada que es portin envasos al contenidor groc amb una bossa d’escombraries Reciclos, l’usuari rebrà una compensació. A la presentació s’explicarà la mecànica de Reciclos.

Per qui desitgi més informació, els organitzadors del projecte estaran a la Fira de Nadal de Banyoles el 15 i 16 de desembre o bé a la web de www.reciclos.cat


 

Relacionats

Article

Els centres educatius de la Mancomunitat La Plana han realitzant diverses accions i activitats de sensibilització, en motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, adreçades als alumnes i a tota la comunitat educativa.

Article

En el marc de la campanya “Excuses o recicles?” que organitza el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Occidental amb el suport de diversos organismes, es va convocar el passat divendres 23 de novembre a la tarda i a la carretera de Terrassa (davant l’Església) un Festival de Pintura i Art Urbà que va culminar amb la instal·lació d'un mural incentivant el reciclatge.

Article

L'escola El Gurri de Mont-rodon, a Taradell, ha participat en un projecte d'intercanvi cultural amb escoles de Bolívia.

Butlletí