La ciutadania podrà comunicar incidències a la via pública a través del mòbil a Cardedeu

23/06/2017 - 09:21

Qualsevol persona pot enviar una incidència de manera ràpida i senzilla a qualsevol hora del dia a través d'una app amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament de Cardedeu posa a disposició de la ciutadania una aplicació per comunicar incidències a la via pública de manera ràpida i senzilla a través del telèfon mòbil. Així, qualsevol persona que detecti alguna anomalia a carrers, places, parcs o jardins, la podrà comunicar de manera immediata al consistori, i fins i tot, hi podrà adjuntar una foto.

L'aplicació funciona únicament des d'un dispositiu mòbil i està desenvolupada a través de SITMUN, la plataforma centralitzada d'informació geogràfica de la Diputació de Barcelona. Es pot descarregar a través del destacat "Comunicar incidències a la via pública" del web municipal, on també hi ha un manual d'ús. És una eina web, i per tant és lliure i oberta i no depèn de plataformes tancades.

Fa un any ja es va posar en marxa un sistema de detecció i seguiment d'incidències a la via pública a través de SITMUN, on a partir de la detecció d'una incidència, el zelador de via pública introdueix les dades geolocalitzades al sistema a través del mòbil, indicant tipologia i descripció de la incidència. Després, s'assigna cada entrada a una persona responsable que la gestiona i l'edita.

Amb l'obertura de l'aplicació a la ciutadania, s'optimitzarà el manteniment municipal de l'espai públic, i al mateix temps es fa corresponsables del zel i la millora dels nostres carrers i places a tothom.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalCardedeu
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Alumnes dels instituts de les Franqueses participen en la sessió de teatre de la Setmana de l'Energia

Article

Més de 600 persones, sobretot joves, han participat en la campanya comunicativa de civisme “Tu sumes o restes?”, que va presentar ahir a la tarda l’Ajuntament de Mollet al Centre Cultural La Marineta.

Article

Les escoles de primària Salvador Espriu i Salvador Llobet participen en aquest projecte pilot fent la recollida selectiva als seus menjadors

Butlletí